Σπύρος Χανδρινός: “Μας δίδαξε πολλά η Αυστρία, θέλουμε την πρωτιά στο φάιναλ φορ!”

Εμπειρία ζωής αποτέλεσε για τον Σπύρο και τον Άρη Χανδρινό, η συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά beach volley στην Αυστρία. Το ταξίδι αυτό ήταν εξαρχής μοναδικό για τους δυο καλαματιανούς βολεϊμπολίστες καθώς δεν επρόκειτο για μια ακόμη συμμετοχή σε τουρνουά αλλά κάτι περισσότερο καθώς αυτή την φορά, οι δυό τους, ως ομάδα, φορούσαν την φανέλα με το εθνόσημο.

Με την επιστροφή από το Μπάντεν και πριν μπούν στην μάχη μιας ακόμη σπουδαίας διοργάνωσης, αυτή την φορά με τα χρώματα της Καλαμάτα ‘80, ο Σπύρος Χανδρινός μίλησε στο “sport365.grγια τις ξεχωριστές αυτές στιγμές που έζησε με το αδερφό του και την πρωτόγνωρη εμπειρία.

To τουρνουά στο οποίο πήραμε μέρος αποτέλεσε μια τρομερή εμπειρία απ’ όλες τις απόψεις. Δεν περίμενα να νιώσω τόσο μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση, αγωνιζόμενος σε τόσο υψηλό επίπεδο παρότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά αγωνιστικά. Ήταν βέβαια ένα προολυμπιακο τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πέρα από εμάς, ήταν δύσκολο να βρεις μια ομάδα από τις 16 η οποία θα ξεχώριζε ή θα έκανε τη διαφορά. Ήταν όλες τόσο δουλεμένες και έμπειρες που δύσκολα έχαναν”, λέει ο Σπύρος Χανδρινός και συνεχίζει:

Φάνηκε πως η δουλειά και η σκληρή προπόνηση μπορεί να σε φτάσει ψηλά. Εγώ και ο Άρης δεν είχαμε στη διάθεσή μας πολύ χρόνο προετοιμασίας για ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά και βλέποντας τις ομάδες που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε αγχωνόμασταν όλο και πιο πολύ. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και πήραμε αυτό που μας άξιζε...”

Τα δυο αδέρφια θα κινηθούν σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και στην συνέχεια του καλοκαιριού καθώς μετά από λίγες ... ανάσες θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις σε σάλα και άμμο με το φάιναλ φορ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων να έρχεται σε λίγες μέρες.

Προς το παρών το πρόγραμμα έχει λίγη ξεκούραση για να ηρεμήσει και το μυαλό και το σώμα, αλλά δε θα κρατήσει για πολύ διότι θα προσπαθήσουμε να κατέβουμε σε όσα περισσότερα τουρνουά μπορούμε για να συλλέξουμε εμπειρίες και να γίνουμε καλύτεροι. Είναι κάτι αναγκαίο ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα σε κάποιο μελλοντικό μεγάλο τουρνουά.

Η προσοχή στρέφεται πλέον και στο φάιναλ φορ. Κάνουμε σκληρή προπόνηση κάθε μέρα διότι έχουμε βάλει στόχο να πάρουμε την πρωτιά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, είμαστε καλή ομάδα. Παίζουμε όμως με σκληρούς αντιπάλους και θα είναι δύσκολο τουρνουά για όλους”.


540 views
Top