Πρωτιά στην Πάτρα για Σπύρο και Άρη Χανδρινό!

Το δικό τους μοναδικό καλοκαίρι ζουν οι Σπύρος και Άρης Χανδρινός, οι οποίοι σαρώνουν διακρίσεις και τίτλους στο Beach volley.

Τα αδέρφια από την Καλαμάτα ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο τρίτο τουρνουά Open Junior που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.

Το Patra Juniors Open που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Beach Life X, με υπεύθυνη την παγκόσμια πρωταθλήτρια Βάσω Καραντάσιου, ήταν το τελευταίο τουρνουά των «μικρών» και πλέον σειρά παίρνουν οι τελικές διοργανώσεις που θα αναδείξουν τους πρωταθλητές Ελλάδας στις κατηγορίες Κ17, Κ19 και Κ22.

Στον τελικό των αγοριών, οι Σπύρος και Άρης Χανδρινός επικράτησαν με 2-1 (18-21, 21-14, 15-13) σετ επί των Γιάννη Μακρή, Αλέξανδρου Ράπτη από την Πάτρα μετά από 45 λεπτά αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Στα κορίτσια, μετά από μία ώρα αγώνα, οι Σοφία Δαμιανίδου, Ιφιγένεια Κωστάκη από την Θεσσαλονίκη νίκησαν με 2-1 (20-22, 21-11, 20-18) σετ τις Κλειώ Άρμπυρου, Κατερίνα Σακκά από την Πρέβεζα και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Με την ολοκλήρωση των τελικών η ΕΟΠΕ, δια του Α’ αντιπροέδρου Παναγιώτη Αντωνόπουλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στην Βάσω Καραντάσιου για την μεγάλη προσφορά της στο beach volley.

 

372 views
Top