Στην Α1 με τον Πορφύρα η Σαμπάτη!

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα της έκανε η Ιφιγένεια Σαμπάτη η οποία αυτό το διάστημα διαπρέπει στις μάχες της άμμου αλλά από Σεπτέμβρη θα διακρίνεται στα τάραφλεξ της Α1 γυναικών!

Η Καλαματιανή βολεϊμπολίστρια μετά την Μεσσαρά στην οποία αγωνίστηκε λόγω των σπουδών της στο Μαθηματικό Κρήτης, θα φορά την φανέλα του Πορφύρα.

Η 20χρονη λίμπερο η οποία αγωνίσθηκε για πέντε χρόνια στον Μεσσηνιακό όπου και αναδείχθηκε αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή του Πειραιώτικου συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Την τέταρτη μεταγραφή για την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ανακοινώνει ο ΑΟΦ Πορφύρας, που καλωσορίζει στην οικογένεια του την Ιφιγένεια Σαμπάτη, η οποία γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1998 και αγωνίζεται ως λίμπερο.

Προηγήθηκαν οι Σέλλεϊ Ράε Αντερσον, Ειρήνη Νικολάκη, Αναστασία Ποντικάκη, επίσης όλες ηλικίας κάτω των 23 ετών.

Η Ιφιγένεια παραχωρήθηκε στον Πορφύρα από τον Μεσσηνιακό, τον σύλλογο όπου αναδείχθηκε αγωνιζόμενη από ηλικίας 10 ετών. Ο Πορφύρας ευχαριστεί τον Μεσσηνιακό, που γιορτάζει φέτος τα 130 χρόνια από την ίδρυση του για την άριστη συνεργασία και προσωπικά τον κ.Χρήστο Ζερίτη, όπως και την οικογένεια της αθλήτριας για την εμπιστοσύνη της.

Στη σεζόν 2017-2018, η Ιφιγένεια Σαμπάτη αγωνίσθηκε στην Pre League με τον ΓΑΣ Μεσσαρά ενώ πλέον εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου θα συνδυάσει το βόλεϊ με τις σπουδές της στη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ευχόμαστε στην Ιφιγένεια πετυχημένη σεζόν».

 

 

307 views
Top