ΝΟ Καλαμάτας: Θετικό το πρόσημο του απολογισμού των τμημάτων βόλεϊ

Θετικό πρόσημο έχει ο αγωνιστικός απολογισμός της σεζόν για τις ομάδες βόλεϊ του ΝΟ Καλαμάτας.

Οι άνθρωποι του Ποσειδώνα με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες των ομάδων που συνοψίζονται στις παρακάτω:

γυναικεία ομάδα κατέλαβε την θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

-Η ομάδα των νεανίδων έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες Πελοποννήσου, όπου αποκλείστηκε από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

-Η ομάδα των κορασίδων, έχοντας κερδίσει στον ημιτελικό τον Μεσσηνιακό με σκορ 3 – 1, κατέκτησε τη θέση στο Final Four Πελοποννήσου, αντιμετωπίζοντας στον τελικό την ισχυρή ομάδα του Απόλλωνα Πατρών. Ταυτόχρονα βραβεύτηκε η αθλήτρια της ομάδας Γεωργία Νικολιτσέα ως η καλύτερη ακραία του τουρνουά.

-Η ομάδα των παγκορασίδων συμμετείχε στο τουρνουά των 16 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, αφού κατέλαβε την θέση στο Final Four Πελοποννήσου, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Πατρών με σκορ 3 – 0. Στο τουρνουά αυτό η αθλήτρια Γαρυφαλλιά Αραπάκη βραβεύτηκε ως καλύτερη πασαδόρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση των παιδιών στις ακαδημίες του συλλόγου οδήγησε στη συμμετοχή 8 αγωνιστικών ομάδων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Ως εκ τούτου για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια ο σύλλογος δημιούργησε ομάδα παμπαίδων.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα, καταλήγει:

Όλοι μαζί λοιπόν, διοίκηση και προπονητές, με τη συνεχή φυσικά στήριξη των γονιών, θέτουμε ως στόχο για την επόμενη χρονιά ένα βήμα μεγαλύτερο από τις φετινές μας επιτυχίες.”


222 views
Ετικέτες
Top