ΝΟ Καλαμάτας: Επιστροφή στις νίκες, 3-1 μέσα στην Τρίπολη (φωτο)

Τα κορίτσια του ΝΟ Καλαμάτας επιβλήθηκαν με 3-1 σετ του ΑΣΠΕΤ στην Τρίπολη για την 8η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος και έκλεισαν την παρένθεση της απρόσμενης πρώτης ήττας, της περασμένης εβδομάδας.

Η ομάδα του Γιάννη Σκαρτσίλη πήρε εύκολα τα δυο πρώτα σετ 25-19 και 25-16 αλλά οι γηπεδούχες αντέδρασαν στην συνέχεια και απο το 15-15 του 3ου σετ ξέφυγαν και με 25-21 μείωσαν σε 2-1.

Μεγάλη μάχη έγινε στο 4ο σετ όπου το παιχνίδι πήγε πόντο πόντο με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Μετά το 17-17 ο ΑΣΠΕΤ ξέφυγε 22-20 και 23-22 αλλά ο ΝΟΚ με όπλο το καλό σέρβις ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ, η οποία τον διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης: (Χρονόπουλος Γ.) Πεντεφούντη, Νικητοπούλου, Ζάβου ,Φωτοπούλου , Χρονοπούλου, Σενγκέργκι, Σωτηροπούλου, Κοπίτα, Σιάννα, Καραλέκα, Αλεξοπούλου Σιούντρη.

ΝΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ: (Σκαρτσίλης Ι.) Αγγελοπούλου , Αγγουρά, Αθανασοπούλου, Αραπάκη , Καρακύκλα, Γαλαννοπούλου, Μπακούρου, Μπιρμπίλη, Σακελλαρίου, Σκαρτσίλη, Σώκου, Τσεκούρα


 

240 views
Top