Άλωσαν το Άργος και πάνε για το repeat οι κορασίδες του ΝΟ Καλαμάτας

Αγκαλιά με την πρόκριση στο final 4 του πρωταθλήματος κορασίδων Πελοποννήσου βρίσκεται ο ΝΟ Καλαμάτας μετά την σπουδαία νίκη με 3-0 σετ μέσα στο Άργος επί της ομώνυμης ομάδας το βράδυ της Τετάρτης!

Η Καλαματιανή ομάδα βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να επαναλάβει την περυσινή της πρόκριση, κάτι που θα συμβεί με την κατάκτηση τουλάχιστον ενός σετ στον επαναληπτικό που θα γίνει την Παρασκευή στις 18:00 στο κλειστό της Παραλίας.

Με αυτό τον τρόπο ο ΝΟΚ θα βρεθεί για 2η συνεχή χρονιά στο final four του πρωταθλήματος κορασίδων Πελοποννήσου, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από τοπική ομάδα.

Τα κορίτσια του Ποσειδώνα πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση στον προημιτελικό και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τους καθαρίζοντας το ματς σε 1 ώρα και 15’.

ΓΣ Άργους- ΝΟ Καλαμάτας 0-3

Τα σετ: 16-25, 18-25,16-25

ΓΣ Άργους (Θεοδώρου Ε.): Αναγνώστου, Καρκουλη, Κοτσιφα, Μπαλακανάκη, Ντίνη, Ντόκου-λ, Ντούλια, Πασιά-λ, Πίκη, Ροκιζα, Σελλη, Τσακίρη, Χιόνη

ΝΟ Καλαμάτας (Καθάρειος Δ., Σκαρτσίλης Γ.): Αγγελοπούλου Μ.-λ, Αθανασοπούλου Σ., Αραπάκη Γαρ., Γιαννακοπούλου Μ., Καρακύκλα Ε., Μπακούρου Α., Μπιρμπίλη Στ., Παρασκευοπούλου Ευγ.-λ, Παυλέα Μαρ., Σκαρτσίλη Α., Σώκου Κ., Τσεκουρά Παυλ., Χειλά Δεσπ.


351 views
Top