Μπιτς βόλεϊ: Σπύρος και Άρης Χανδρινός σε καμπ επιλέκτων στον Μαραθώνα

Τα μέλη των Εθνικών ομάδων σάλας και μπιτς βόλεϊ, Σπύρος και Άρης Χανδρινός, πήραν μέρος σε Πασχαλικό Πανελλήνιο καμπ ανάπτυξης του μπιτς βόλεϊ που έγινε στον Μαραθώνα από τις 23 έως και τις 25 Απριλίου.

Οι δυο καλαματιανοί βολεϊμπολίστες προπονήθηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο «Καράβι Club» (χώρος που θα φιλοξενήσει και τον Προ-ολυμπιακό όμιλο του Continental Cup στις 21-23 Ιουνίου), υπό τις οδηγίες του θείου τους Στάθη Χανδρινού και των προπονητών Φερνάντο Μπιλλήρη, Κώστα Στάικο, κάτω απο την επίβλεψη του υπευθύνου ανάπτυξης Παναγιώτη Ζακυνθινού, μαζί με άλλους επίλεκτους αθλητές απ΄όλη την χώρα.

«Το καμπ ήταν υψηλού επιπέδου και είμαι ικανοποιημένος από τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν, όπως και οι προπονητές που προπονούσαν και επέβλεπαν την εξέλιξη των παιδιών. Η διεξαγωγή τέτοιων καμπ μόνο καλό κάνει και ανάλογες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Ως επικεφαλής του καμπ, οφείλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της Ομοσπονδίας, το Καράβι Club και τον ιδιοκτήτη Μπάμπη Μανιάτη για την εξαιρετική φιλοξενία και παραχώρηση των εγκαταστάσεών του» δήλωσε ο υπεύθυνος ανάπτυξης στο beach volley Παναγιώτης Ζακυνθινός.

Στο καμπ συμμετείχαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Το γκρουπ των κοριτσιών (Κ17-Κ19): Ιωάννα Περδικάκη, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Μαριάνα Μπέρμπερη, Λουκία Παυλοπούλου, Άννα Γιορανίδη, Ελπίδα Πιτσιγκώνη.

Το γκρουπ των αγοριών (Κ17-Κ19): Σπύρος Χανδρινός, Αριστείδης Χανδρινός, Αλέξανδρος Κουρτίδης, Ιάκωβος Καφούρος.

Επίσης, δημιουργήθηκε και ένα τρίτο γκρουπ με επίλεκτους αθλητές μέχρι την ηλικία των 22 ετών στο οποίο συμμετείχαν οι Στέλιος Τζιουμάκας, Ιάσωνας Κανέλλος, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Ιωάννης Παππάς.


282 views
Top