Καλαμάτα ΄80: Στο Ηράκλειο οι μάχες της πρόκρισης στο final- 4 για την ομάδα παίδων

Στην Κρήτη θα δώσει την μάχη της πρόκρισης στην 4άδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος η ομάδας βόλεϊ παίδων της Καλαμάτα ‘80.

Οι νεαροί “λύκοι” θα αγωνιστούν στον όμιλο που θα γίνει στο Ηράκλειο με αντιπάλους τον Μίλωνα, την ΓΕ Ηρακλείου και τον πρωταθλητή της Ζ Περιφέρειας.

Οι δυο πρώτοι θα πάρουν την πρόκριση στα “χιαστί” νοκ άουτ παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας τους 2 πρώτους του άλλου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν ο Ολυμπιακός, ο Πανερυθραϊκός, ο ΣΦΠ Χανίων και ο Παμβοχαϊκός.

Οι νικητές των “χιαστί” αγώνων θα προκριθούν στο final-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα συμπληρωθεί με άλλες 2 ομάδες από τους ομίλους του Βορρά που θα αγωνιστούν με αντίστοιχο τρόπο. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Γ' όμιλος (Λίντο)

1η αγωνιστική - Πέμπτη 16 Μαΐου

ΑΟΝΣ Μίλων - Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας

ΓΕ Ηρακλείου - ΑΟ Καλαμάτα 80

2η αγωνιστική - Παρασκευή 17 Μαΐου

ΓΕ Ηρακλείου - ΑΟΝΣ Μίλων

ΑΟ Καλαμάτα 80 - Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας

3η αγωνιστική - Σάββατο 18 Μαΐου

Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας - ΓΕ Ηρακλείου

ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΟ Καλαμάτα 80

Η φάση των χιαστί θα ακολουθήσει την Κυριακή 19 Μαΐου με τις 4 ομάδες που θα προκριθούν να παραμένουν μία επιπλέον ημέρα στη Κρήτη.

Η Καλαμάτα ‘80 με ανακοίνωση της εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα παίδων ενώ εκφράζει επίσης τα συγχαρητήριά της στην ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας για την πορεία της στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. Η πλειοψηφία άλλωστε των παικτών του 3ου ΓΕΛ είναι αθλητές του συλλόγου και συγκεκριμένα της παιδικής ομάδας.

235 views
Top