Σπίνος open: Πρωτιά Σαμπάτη/Μολδοβανίδη, η Καλαμάτα “πάει” τους Κανέλλο/Χατζηνικολάου (φωτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα γήπεδα του KBV το τουρνουά Σπίνος Open, το οποίο πλέον γίνεται θεσμός για τον κόσμο του μπιτς βόλεϊ.

Η πρώτη θέση του βάθρου στις γυναίκες είχε καλαματιανό χρώμα καθώς η Ιφιγένεια Σαμπάτη με την Μολδοβανίδη νίκησαν 2-0 τις Λίζα Τριανταφυλλίδη /Πέρσα Σακελλαρίδη. Μετά από τον χαμένο τελικό στο Karavi OPEN, οι Τατιάνα Μολδοβανίδη, Ιφιγένεια Σαμπάτη κατέκτησαν το πρώτο τους τίτλο στο πανελλήνιο σιρκουί 2019. Η Λίζα Τριανταφυλλίδη αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς της στο πόδι.

Στους άνδρες ύστερα από ντέρμπι μιας ώρας νικητές αναδείχθηκαν οι Ιάσονας Κανέλλος/ Δημήτρης Χατζηνικολάου που πήραν back to back τίτλο στην Καλαμάτα αφού στις αρχές του μήνα ήταν νικητές στο KBV open. Το νεαρό δίδυμο νίκησε τους Νίκο Ντόντη, Γιώργο Καντιώτη με ανατροπή 2-1 (12-21, 21-14, 20-18), με το τάι μπρέικ να κρίνεται στους 38 πόντους.

Τις απονομές στους νικητές και στις νικήτριες έκανε η ιδιοκτήτρια της χορηγού εταιρείας που υποστήριξε την διοργάνωση, Καφέ Σπίνος, κ. Λευκή Σπίνου.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους συμμετέχοντες για το θέαμα που πρόσφεραν, αλλά κυρίως τον κ. Σπίνο Γιώργο και Λευκή για την εμπιστοσύνη τους από την πρωτη μέρα που λειτουργεί το KBV! Του χρόνου θα αναλάβουμε τουρνουά masters!”, τόνισε στο μήνυμά του για το τουρνουά ο Γιώργος Κουλιέρης.

 

143 views
Ετικέτες
Top