Ξεκίνησε η καλοκαιρινή… επέλαση των Χανδρινών! (φωτο)

 

Η καλοκαιρινήεπέλαση των Χανδρινών στην άμμο ξεκίνησε από την Ανάβυσσο. Ο Σπύρος και ο Άρης, τα δυο αδέλφια από την Καλαμάτα που από πέρυσι έχουν δείξει πως δεν έχουν αντίπαλο στην ηλικιακή τους κατηγορία, ήταν οι νικητές του Attica Juniors Open, του πρώτου τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley K19 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Anima Club.

Στον τελικό των αγοριών, οι Καλαματιανοί πρωταθλητές Ελλάδος Κ19 (πέρυσι στις Ράχες), επικράτησαν με 2-0 σετ (21-18, 22-20) των Κοσμάς Ι./Στείρος Θ..

«Ήταν ένα πολύ ωραίο τουρνουά. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, διότι ερχόμαστε από Βαλκανικό και είναι σάλα, δηλαδή ένα εντελώς διαφορετικό άθλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την πρώτη θέση, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα», ανέφεραν οι δυο βολεϊμπολίστες της Καλαμάτα ‘80.

Στα κορίτσια νικήτριες του τελικού ήταν οι Αντωνακάκη Γ./ Περδικάκη Ι., με 2-0 σετ (21-12, 23-21) επικρατώντας των Γεωργαντά Λ./ Σακκά Κ..

«Η ομάδα που παίξαμε ήταν πολύ ανταγωνιστική, όμως εμφανιστήκαμε όπως ξέρουμε. Δεν μας βοήθησε και πολύ ο αέρας, αλλά ήταν ένας πολύ καλός αγώνας», είπαν οι Αντωνακάκη Γ./ Περδικάκη Ι.

 

 

134 views
Top