Άρης και Σπύρος Χανδρινός σάρωσαν και στην Πάτρα (φωτο)

Κυρίαρχοι σε ένα ακόμη τουρνουά μπιτς βόλεϊ ήταν Άρης και Σπύρος Χανδρινός, οι οποίοι πήραν την πρωτιά στο τρίτο Open Junior που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.

Μετά την πρωτιά στην Ανάβυσσο και το Attica Juniors Open, οι νεαροί Καλαματιανοί έδειξαν και στην Αχαϊα πως είναι ασυναγώνιστοι κυριαρχώντας απόλυτα στο Patra Juniors Open που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Beach Life X και ήταν το τελευταίο τουρνουά των «μικρών» πριν τις τελικές διοργανώσεις που θα αναδείξουν τους πρωταθλητές Ελλάδας στις κατηγορίες Κ17, Κ19 και Κ22.

Στον τελικό των αγοριών, οι δυο βολεϊμπολίστες της Καλαμάτα ‘80 επικράτησαν με 2-1 (19-21, 21-16, 8-15) σετ της ομάδας που αποτελούσαν οι Ιάκωβος Καφούρος και Αλέξανδρος Κουρτίδης, σε έναν φανταστικό αγώνα που διήρκησε 53 λεπτά.

Στα κορίτσια, οι Λαμπρινή Γεωργαντά και Κατερίνα Σακκά χρειάστηκαν 34 λεπτά για να νικήσουν τις Χαρίκλεια Σπυροπούλου και Ελένη Χαντζή με σκορ 2-0 (21-6, 21-11) σετ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Την απονομή έκανε η θρύλος της άμμου και υπεύθυνη των εγκαταστάσεων του Beach Life X Βάσω Καραντάσιου, ο Α' αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θεόδωρος Κανελλόπουλος.

 

 


135 views
Top