Απόλλωνας Καλ.: Συνεχίζει με την στήριξη της Genesis Pharma (φωτο)

Με το γνωμικό του Κλεόβουλου του ΡόδιουΕυποιίας ης έτυχες, μνημόνευε”, δηλαδή “να μνημονεύεις τις ευεργεσίες που έχεις λάβει”, ο Απόλλωνας Καλαμάτας έκανε γνωστή την επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας βόλεϊ στα γραφεία της Genesis Pharma.

Η εταιρεία είναι εκ των χορηγών της ομάδας και ο ο καλαματιανός σύλλογος θέλοντας να ευχαριστήσει για την υποστήριξη που έχει λάβει, είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο Κωνσταντίνο Ευριπίδη και την υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Κωνσταντίνα Γαβριελάτου.

Η έφορος Βίκυ Καραμπάτσου προσέφερε φανέλα της ομάδας με υπογραφές των αθλητριών και συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η εκ νέου στήριξη και τη σεζόν 2019-2020.

Η Genesis Pharma έχει βραβευθεί το 2018 για την στρατηγική της επένδυση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη στα βραβεία Growth awards και ο κ. Ευριπίδης τόνισε την έμφαση που δίνει η εταιρεία του σε ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων και που σχετίζονται με τη νέα γενιά.

Όπως μάλιστα είπε αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που έχουν επιλέξει να στηρίξουν την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας, μια ομάδα που με έντονη κοινωνική δράση και χαρακτήρα όχι μόνο σε τοπικό αλλά πανελλαδικό επίπεδο, δείχνει το δρόμο του υγιούς αθλητισμού όπως πρέπει να είναι από την κοινωνία για την κοινωνία.

Από την πλευρά του Απόλλωνα, η Βίκυ Καραμπάτσου και οι βολεϊμπολίστριες Καρακύκλα, Κόλλια και Κορακιανίτη ευχαρίστησαν την εταιρεία για όλα έχει προσφέρει και για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη και δεσμεύτηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ανάπτυξη των αθλητικών ιδεών.

 

 

 

201 views
Top