Ξεκινά το τρέξιμο, τη Δευτέρα, η ομάδα του Μεσσηνιακού... Ρόστερ και τεχνική ηγεσία

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 στις 19.30 στο ιστορικό γήπεδο του Συλλόγου του Μεσσηνιακού θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδος Βόλεϊ των «πρασίνων» όπου και θα παρουσιασθούν οι αθλήτριες του καλαματιανού σωματείου.

Στην προετοιμασία έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι αθλήτριες Αναγνώστου Στεφανία, Αραπάκη Γαρυφαλιά, Βκάλογλου Ναταλία, Γρίβα Αγγελική, Ζερδεβά Ιουλία, Ζερίτη Αθηνά, Κουτσοβίτη Δανάη, Κουτσουροπούλου Μιράντα, Κωνσταντοπούλου Μαρία, Μαθιουδάκη Νίκη, Μαλαπάνη Κωνσταντίνα, Μπένου Βαρβάρα, Μπεσή Εβελίνα, Μπούκουρα Δώρα, Ραμούνδου Νατάσα, Σωτηρίου Αθηνά και Χειλαδάκη Κέλλυ.

Την προπονητική ομάδα Γυναικών και Αναπτυξιακών τμημάτων για τη νέα χρονιά θα αποτελέσουν οι : Σουρή Γωγώ, Θεοδωρόπουλος Τάκης, Χρονόπουλος Χρήστος, Κάτσος Αντώνης, Μητρόπουλος Παναγιώτης και Χρονοπούλου Μαρία. Έφορος θα είναι και πάλι ο Δροσινός Χρήστος, φροντιστής ο Ζεργιώτης Νίκος και μασέρ ο Γεωργούλης Γιώργος.

Έχουν κληθεί να παρευρεθούν στην παρουσίαση οι αθλήτριες που θα απαρτίσουν τις Αναπτυξιακές Ομάδες, ώστε να αποκτούν εμπειρίες.

236 views
Top