Μεσσηνιακός: Ξεκίνημα με όρεξη για δουλειά και χαμηλούς τόνους

Τα κορίτσια της ομάδας βόλει του Μεσσηνιακού ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας την διαδρομή που θα τις φέρει στο πρώτο σέρβις της νέας σεζόν, στις 19 Οκτωβρίου.

Η έναρξη της προετοιμασίας έγινε στην ιστορική έδρα της ομάδας, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, υπό την καθοδήγηση της Γωγώς Σουρή για 7η σερί χρονιά.

Παλιές και νέες του ρόστερ, έμπειρες και νεώτερες, οι πράσινες ξεκίνησαν δουλειά για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, κρατώντας χαμηλούς τόνους και αισιόδοξες για μια καλή πορεία.

Τις αθλήτριες υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Χριστόπουλος και ο υπεύθυνος του τμήματος Χρήστος Ζερίτης, ο οποίος έδωσε το στίγμα των προσδοκιών, ανέφερε πως νιάτα και εμπειρία συνθέτουν το φετινό ρόστερ, κορίτσια με πλούσιο αθλητικό ταλέντο αλλά και άψογους χαρακτήρες και επισήμανε πως η στόχευση του Μεσσηνιακού στο μέλλον θα είναι η ανάδειξη του ντόπιου ταλέντου.

Το φετινό ρόστερ απαρτίζουν οι Αναγνώστου Στεφανία, Αραπάκη Γαρυφαλιά, Βκάλογλου Ναταλία, Γρίβα Αγγελική, Ζερδεβά Ιουλία, Ζερίτη Αθηνά, Κουτσοβίτη Δανάη, Κουτσουροπούλου Μιράντα, Κωνσταντοπούλου Μαρία, Μαθιουδάκη Νίκη, Μαλαπάνη Κωνσταντίνα, Μπένου Βαρβάρα, Μπεσή Εβελίνα, Μπούκουρα Δώρα, Ραμούνδου Νατάσα, Σωτηρίου Αθηνά και Χειλαδάκη Κέλλυ.

Την προπονητική ομάδα γυναικών και αναπτυξιακών τμημάτων για τη νέα χρονιά θα αποτελέσουν οι Σουρή Γωγώ, Θεοδωρόπουλος Τάκης, Χρονόπουλος Χρήστος, Κάτσος Αντώνης, Μητρόπουλος Παναγιώτης και Χρονοπούλου Μαρία.

Έφορος είναι ο Χρήατος Δροσινός Χρήστος, μασέρ ο Γιώργος Γεωργούλης και φροντιστής ο Νίκος Ζεργιώτης.

Εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Μεσσηνιακού στην "πρώτη" της ομάδος Βόλεϊ. Από δεξιά Σταύρος Χριστόπουλος αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Στασινόπουλος ο 26ος και σημερινός πρόεδρος και ο Γιάννης Σπαντιδέας έφορος Ποδοσφαίρου

Εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Μεσσηνιακού στην "πρώτη" της ομάδος Βόλεϊ. Από δεξιά Σταύρος Χριστόπουλος αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Στασινόπουλος ο 26ος και σημερινός πρόεδρος και ο Γιάννης Σπαντιδέας έφορος ποδοσφαίρου

 

 

204 views
Top