Γιόρτασαν την έλευση του 2016 παίζοντας βόλεϊ! (pics)

Θετική ανταπόκριση βρήκε στην μαθητιώσα νεολαία της Καλαμάτας η διοργάνωση από τον Ακρίτα του Πρωτοχρονιάτικου τουρνουά βόλεϊ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Παραλίας. Στο γήπεδο βρέθηκαν 50 περίπου παιδιά όλων των ηλικιών τα οποία έκαναν πράξη το σύνθημα των διοργανωτών «Ευκαιρία για βόλεϊ, για παιχνίδι, για χαρά!».

Όπως εξηγεί η Νάνσυ Πανταζοπούλου δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχουν τα μικρότερα παιδιά να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα σε αγωνιστικό επίπεδο όπως και αυτά που δεν γνωρίζουν το βόλεϊ να έρθουν πιο κοντά μέσω ανάλογων εκδηλώσεων.
«Είχε πολλά χρόνια να γίνει κάτι ανάλογο και πήραμε την πρωτοβουλία θέλοντας αφενός μεν να δώσουμε μια αγωνιστική διέξοδο στα μικρότερα παιδιά τα οποία δεν έχουν αυτή την δυνατότητα μιας και δεν γίνονται αγώνες στις ηλικίες μικρότερες των παμπαίδων και των παγκορασίδων και αφετέρου να φέρουμε πιο κοντά στο άθλημα παιδιά που δεν γνωρίζουν το βόλεϊ. Πήγαμε καλά για ξεκίνημα και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τέτοιου είδους αφορμές για να φέρνουμε τα παιδιά στο γήπεδο», τονίζει η Νάνσυ Πανταζοπούλου η οποία εκφράζει παράλληλα και τις ευχαριστίες προς τον αθλητικό φορέα για την θετική ανταπόκρισή του και την παραχώρηση του κλειστού.

276 views
Top