Ακρίτας Καλ.: Μια ενδεκάδα νέα αποκτήματα ενόψει Β’ Εθνικής

Ανανεωμένος και νεανικός θα παρουσιαστεί ο Ακρίτας Καλαμάτας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βόλεϊ γυναικών.

Ο Καλαματιανός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση 11 νέων αθλητριών οι οποίες μαζί με τις παλαιότερες θα τεθούν στη διάθεση του Χρήστου Δημητρακόπουλου από τις 9 Σεπτεμβρίου οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Η κλήρωση του Η' ομίλου της Β' Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ενώ παράλληλα με το πρωτάθλημα γυναικών ο Ακρίτας θα συμμετάσχει και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π  με τις μικρότερες ομάδες του, την ευθύνη των οποίων έχουν οι προπονήτριες Βιβή Τασιοπούλου και Νάνσυ Πανταζοπούλου.

Την ενδεκάδα των νέων αποκτημάτων, όπως ανακοινώθηκαν απο τον Ακρίτα,  απαρτίζουν οι Θεώνη Μπούνα (αποδεσμευμένη από Απόλλων), Αγγελική Μασουρίδη (ελεύθερη μετεγγραφή από Απόλλων), Βασιλική Μπελογιάννη (αποδεσμευμένη απο Απόλλων), Φωτεινάκη Κατερίνα (αποδεσμευμένη από Μ.Γ.Σ.), Γεωργία-Μαύρα Μπίτσικα  (αποδεσμευμένη από Απόλλων), Μπίτσικα Χριστιάννα (αποδεσμευμένη από Απόλλων), Γεωργία Αναστασίου (με υποσχετική από Ευρυάλη Γλυφάδας), Νίκη-Λυδία Κοντογιάννη  (αποδεσμευμένη από Μ.Γ.Σ.), Μαριλίνα Κουτσουμπού (αποδεσμευμένη από Ν.Ο.Κ), Ζωή Κρίκη (αποδεσμευμένη Παναχαϊκη 2014), Νεφέλη Μαμανέα (αποδεσμευμένη από Μ.Γ.Σ.).

Με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκαν για ένα έτος οι Δήμητρα Παυλέα (Α.Ο. Ηλυσιακός-VolleyLeague), Ευτέρπη Κουκούτση (Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου),  Ευσταθία Σταθουλοπούλου (Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής) .

Επίσης η Αφροδίτη Ορφανέα παραχωρηθηκε στην Άρτεμις Κορυδαλλού (Pre League). 

“Ο συλλογός μας ,πιστός στην παράδοση, συνεχίζει να τροφοδοτεί ομάδες ανωτερων κατηγοριών αναδεικνύοντας την σπουδαια δουλειά που γινεται στην ακαδημία μας όλα αυτα τα χρονιά. 

Ευχόμαστε στο τεχνικό team και στις παραπάνω αθλήτριες  καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά.”, καταλήγει η ανακοίνωση του Ακρίτα.165 views
Top