Ευχήθηκαν με… 3-0 τα κορίτσια του ΜΓΣ!

Αποστολή εξετελέσθη για τον Μεσσηνιακό στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Οι πράσινες επιβλήθηκαν, άνετα και γρήγορα, 3-0 σετ του Χαλανδρίου για την 10η αγωνιστική της Α2 στο κλειστό της Παραλίας και ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα χρονιά.

Το μεγάλο διάστημα της αποχής ήταν ένα από τα ζητούμενα πριν την έναρξη του ματς αλλά τελικά τα κορίτσια της Γωγώς Σουρή ανταπεξήλθαν με επιτυχία απέναντι σε μια ομάδα η οποία αποδείχθηκε κατώτερη του αναμενομένου. Στην απόδοση του Μεσσηνιακού υπήρξαν κάποια μικρά κενά διαστήματα κυρίως όσον αφορά την δημιουργία και το πειθετικό κομμάτι αλλά η ποιότητα της ομάδας είναι τέτοια που υπάρχουν λύσεις.

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν το ματς με στόχο να μην δώσουν κανένα δικαίωμα ελπίδας στο Χαλάνδρι και τα κατάφεραν. Αφού προηγήθηκαν 8-2, 17-7 και 21-10 πήραν το πρώτο σετ με 25-11.

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενες φάνηκαν περισσότερο ανταγωνιστικές, έμειναν κοντά στο σκορ με 14-10 και 18-14, κατάφεραν να μειώσουν ακόμη και στους δυο πόντους (22-20) αλλά Σουρή, Κωνσταντοπούλου και άουτ της Χριστοδούλου έφεραν το σετ και πάλι σε πράσινα χέρια με 25-20.

Παρά την έκδηλη απογοήτευση το Χαλάνδρι δεν κατέθεσε τα όπλα και στο τρίτο σετ ανέβασε την απόδοσή του, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα ματς.
Ο Μεσσηνιακός προηγήθηκε 9-3 αλλά οι φιλοξενούμενες έτρεξαν σερί 0-8 (προσπάθειες κυρίως της Μπαϊράμη και της Μαλούσαρη) και πέρασαν μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο ματς με 9-11! Η Σουρή κάλεσε ταιμ άουτ, η ομάδα ανασυντάχθηκε και στην επιστροφή ήρθε σερί του Μεσσηνιακού αυτή την φορά που πέρασε μπροστά με 17-13. Το Χαλάνδρι όμως δεν το έβαλε κάτω, ροκάνισε την διαφορά και τελικά πέρασε εκ νέου με 19-20 (άουτ Τζούλου). Οι πράσινες ωστόσο δεν είχαν διάθεση για περιπέτειες και με νέο σερί 6-0 (άουτ της Φωκιανού, μπλοκ Ραμούνδου, τρείς πόντους της Σκλήρη και δυο της Σουρή) έδωσαν τέλος στο ματς και στις όποιες φιλοδοξίες των φιλοξενούμενων.

Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-20
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Παναγοπούλου, Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Τζούλου, Ραμούνδου, Σαμπάτη -λ / Μπούνα -λ, Χειλαδάκη, Φωτεινάκη, Μπεσσή, Μπαξιβανάκη
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κολομητρούση, Μαλουσάρη, Πασσιά, Φωκιανού, Πανοπούλου, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου -λ / Καραβοκύρη -λ, Θανοπούλου, Γκόγκου, Μπαϊράμη, Συκιώτη

Στα υπόλοιπα ματς σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

ΓΣ Πανιώνιος - ΑΟ Θρίαμβος 3-1 (25-16, 28-30, 25-16, 25-14)
ΓΣ Πανιώνιος (Κωστακόπουλος): Τσιώνη, Κουρδόγλου, Τσουμήτα, Οικονομάκη, Φάκη, Ευθυμίου, Παπαδάκη -λ / Λεζινώ -λ, Σαντέ, Μαγγίνα Παρ., Φλιάκου, Μπακοδήμου, Μαγγίνα Αν.
Θρίαμβος (Μαύρος): Νικολαΐδη, Χαραλάμπους, Εικοσπεντίδου, Παυλοπούλου, Δριβαλιάρη, Στρατίκη, Μαθιουδάκη -λ / Κρυτσάλη-λ, Μανιατάκου, Μπενέτση, Σταμάτη, Πεδουλάκη.

ΑΣΠ Ίωνες - ΑΣΠ Κόρινθος 1-3 (25-13, 20-25, 17-25, 18-25)

Ίωνες (Μαρίνος) : Μουτζούρη, Πολυδώρου, Κανάκη, Βλατάκη, Ασημακοπούλου, Γραμμένου, Μιχαηλίδη -λ / Σταγιάννη -λ, Πολίτη, Αγγελή, Συσίκη, Κοντοπούλου.
Κόρινθος (Ανδρεόπουλος): Βακαλόγλου, Θώδη, Δορμπαράκη, Βλαχοπούλου, Μπόκα, Παναγοπούλου, Δέδε -λ / Βατουσιάδη -λ, Μπαλδώκα, Αλατζάκη, Κωστάμη,

ΑΣ Ιωνικός - ΓΣ Πετρούπολης 0-3 (20-25, 17-25, 20-25)
Ιωνικός (Θανέλλας): Μαγκανάρη, Κελεσίδη, Μπίλλια, Γάτου, Γκότση, , Βάγια, Γεωργίου -λ / Καρούζου-λ, Βελούδη, Βλάχου
ΓΣ Πετρούπολης (Αποστολογιωργάκης): Μουτζουρίδου, Χρυσοσπάθη, Υπαντίδου, Καπνιά, Δημητροπούλου, Κατσιμπούλη, Κανελλοπούλου -λ / Κοτσαμπά -λ, Μασούρα, Βασιλείου

ΑΓΟ Ευρυάλης - ΑΟ Παλλήνη 0-3 (10-25, 18-25, 14-25)
Ευρυάλη (Γκούντας): Μέξη, Ζούρου, Ηλιακοπούλου, Ταμπάκη, Κωτούλα, Αναγνωστοπούλου, Μανώλη -λ / Μπραβάκου -λ, Βογιατζόγλου.
Παλλήνη (Τουρνάκης) Πολίτη, Καραμπάγια, Σκλάβαινα, Τζίμα, Στάθη, Οικονομοπούλου, Μπάγια -λ / Κούρτη -λ, Στεργάκου, Γιαννέλου, Λάιου.

299 views
Top