Σκλήρη: Εφικτός ο στόχος της δεύτερης θέσης!

Ο Μεσσηνιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά και με το 3-0 επί του Χαλανδρίου επέστρεψε σε τροχιά επιτυχιών όπου και στοχεύει να παραμείνει έχοντας μάλιστα στην συνέχεια το τοπικό ντέρμπι με τον Ακρίτα.

Οι πράσινες έφτασαν τις 6 νίκες στη σεζόν και παραμένουν μέσα στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Πανιώνιο ο οποίος φαίνεται πως από την συμπλήρωση του πρώτου γύρου έχει «καθαρίσει» την άνοδο.

Μιλώντας για την αναμέτρηση απέναντι στο Χαλάνδρι αλλά και το τοπικό ντέρμπι που ακολουθεί, η Σπυριδούλα Σκλήρη, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα του φετινού Μεσσηνιακού, τονίζει: «Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μεγαλύτερη αντίσταση από το Χαλάνδρι αφού στα τελευταία παιχνίδια είχε δείξει καλό πρόσωπο. Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από την διακοπή και την αγωνιστική απραξία των γιορτών και ενδεχομένως δεν είχαμε τον βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε αλλά παρ΄ όλα αυτά ανταπεξήλθαμε κυρίως χάρη στο πολύ καλό σέρβις. Κοιτάζουμε την συνέχεια και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ακρίτα τον οποίο αντιμετωπίσαμε και στο Κύπελλο και ελπίζω σε ανάλογο αποτέλεσμα, μια καθαρή νίκη δηλαδή…»

Το ματς της ερχόμενης Κυριακής στο κλειστό της Παραλίας θα σημάνει και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Μιλώντας για τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας αλλά και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν έχοντας μάλιστα έως τώρα αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες του ομίλου, η 20χρονη ακραία του Μεσσηνιακού, λέει: «Η παρουσία μας στον πρώτο γύρο ήταν πολύ καλή και ίσως εξέπληξε αρκετούς. Έχουμε όμως πολύ καλή ομάδα, το κλίμα είναι άριστο και πιστεύω πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θεωρώ πως ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι εφικτός. Όλα όμως θα τα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Χρειάζεται να υπάρχει σταθερότητα και βέβαια να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

416 views
Top