Ξενάκης: Θα παλέψουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο

Γεννημένος πρωταθλητής ο Μάνος Ξενάκης γνωρίζει καλά πως οι στόχοι κατακτώνται με επιμονή, επιμονή και ενίοτε υπέρβαση. Αυτό είναι που χρειάζεται και ο Ακρίτας για να σώσει την… παρτίδα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2: να κάνει την υπέρβαση.

Η καλαματιανή ομάδα έχασε στο τοπικό ντέρμπι από την Καλαμάτα ’80 αλλά για τον Μάνο Ξενάκη τίποτε ακόμη δεν έχει χαθεί όσον αφορά τον στόχο της παραμονής και δεν θα χαθεί όσο η ομάδα συνεχίσει να παλεύει απέναντι και στις ατυχίες που έχει από την αρχή της σεζόν. Μιλώντας για την ήττα στο τοπικό ντέρμπι ο Μάνος Ξενάκης λέει: «Η Καλαμάτα ’80 είναι πιο πλήρης ομάδα όπως φανερώνουν και τα έως τώρα αποτελέσματα. Εμείς έχοντας να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Ζαχαρόπουλου κάναμε κάποιες αλχημείες στην εξάδα, μας βγήκαν σε ένα σετ, στα υπόλοιπα δεν μπορέσαμε δυστυχώς να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, οπότε φυσιολογικά ήρθε η ήττα με 3-1. Θέλαμε έναν πόντο ο οποίος θα ήταν υπερπολύτιμος στην προσπάθεια που κάνουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, κάθε ματς για τον Ακρίτα στον δεύτερο γύρο θα μοιάζει τελικός αλλά η πίστη δεν λείπει όπως τονίζει ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του μπιτς βόλει: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια, δεν το παρατάμε. Υπάρχουν κάποια ματς που έχουμε στοχεύσει όπως για παράδειγμα με την Ολυμπιάδα Πατρών στην Παραλία, την ΕΑ Πατρών έξω, την Αμαλιάδα, ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Να είμαστε υγιείς πάνω απ΄όλα. Εγώ για παράδειγμα ήρθα μετά από δυο μήνες να παίξω. Οσο ζούμε θα ελπίζουμε. Δεν μπορέσαμε να ενισχυθούμε το καλοκαίρι ώστε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί οπότε θα προχωρήσουμε έτσι. Υπήρξαν βέβαια στην πορεία και οι ατυχίες με τραυματισμούς. Γι’ αυτό τον λόγο επιμένω. Εάν είμαστε υγιείς και κάνουμε προπόνηση, η προσπάθειά μας θα βγεί στο γήπεδο…»

393 views
Top