Νίκη και ήττα για τα κορίτσια του ΜΓΣ

Μια νίκη και μια ήττα μέτρησε η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού Γ.Σ. στα πρώτα της φιλικά παιχνίδια που έδωσε ενόψει της χρονιάς 2015-2016 που θα βρει την καλαματιανή ομάδα στην Α2 Εθνική Γυναικών. 

Το σύνολο της Γωγώς Σουρή μέτρησε της δυνάμεις του απέναντι σε Πορφύρα (26/09) και Ευρυάλη (27/09) και άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ιστορικού σωματείου με τις εμφανίσεις του. 
Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πορφύρα, το οποίο διεξήχθη στον Πειραιά, η καλαματιανή ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια με 3-2 σετ (25-22, 19-25, 25-18, 17-25, 15-11), με τους δυο προπονητές να δοκιμάζουν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα διάφορα πρόσωπα. 
Στον 2ο φιλικό αγώνα ο Μεσσηνιακός αντιμετώπισε την ισχυρή Ευρυάλη στην Γλυφάδα και ηττήθηκε με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 25-21). Στο αγώνα αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες, εκτός της Σουρή, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί καλαματιανοί και συγγενείς των αθλητριών. Το παρών έδωσαν επίσης οι Δήμητρα Γεωργακοπούλου και Νάστα Σιρίνινα (πρώην αθλήτριες του Μεσσηνιακού που αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 Κατηγορίας και συγκεκριμένα σε Αστέρα Αγίου Δημητρίου και Μαρκόπουλο αντίστοιχα), όπως και η πρώην "πράσινη" Νίκη Βυθούλκα. Με τους δύο αγώνες, χθες με τον Πορφύρα και τον σημερινό, δόθηκε η ευκαιρία στην προπονήτρια Γωγώ Σουρή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. 
Την αποστολή του Μεσσηνιακού αποτέλεσαν οι: Σουρή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σαμπάτη, Τζούλου, Χειλαδάκη, Σκλήρη, Παναγοπούλου, Μπεσή, Ζερίτη και Μπαξιβανάκη. Συνοδοί της αποστολής ήταν οι Ζεργιώτης, Χρονόπουλος, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή της 14χρονης Σοφιτίνας Μπαξιβανάκη που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΜΓΣ!

165 views
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καρακύκλας: Ή αλλάζουμε ή πέφτουμε »
Top