«Ευχαριστώ» του Ακρίτα στον Μεσσηνιακό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για μια εξαιρετική κίνηση στην οποία προέβη η ομάδα του Μεσσηνιακού εξέδωσε ο Ακρίτας Καλαμάτας.
Λόγω του τραυματισμού του προπονητή του Ακρίτα Μπάμπη Μυτσκίδη, η Γωγώ Σουρή προσφέρθηκε να προπονήσει τις παίκτριες του Ακρίτα αν και πρόκειται για ανταγωνιστικό στην Α2 σωματείο, έχοντας παράλληλα και την βοήθεια του φροντιστή του Μεσσηνιακού Νίκου Ζεργιώτη.
Αναλυτικά το ευχαριστήριο:
«Οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Ακρίτα αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. «Μεσσηνιακός» και την προπονήτρια και αθλήτριά του Γεωργία Σουρή. Ο άνθρωπος και φίλη μας Γωγώ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του προπονητή μας Χαράλαμπου Μυτσκίδη, προσφέρθηκε να βοηθήσει προπονώντας την ομάδα μας, τις ημέρες που ο προπονητής μας βρισκόταν στην Αθήνα, προκειμένου να χειρουργηθεί στον αχίλλειο τένοντα, έπειτα από την ολική ρήξη που έπαθε.
Δίπλα μας επίσης αυτές τις μέρες ήταν και ο φροντιστής της ομάδας του Μεσσηνιακού, Νίκος Ζεργιώτης, που βοηθούσε και αυτός όσο μπορούσε.
Επίσης, ευχαριστούμε την ομάδα βόλεϊ «Καλαμάτα ΄80» και τον προπονητή της Χρηστό Δημητρακόπουλο, που και αυτοί προσφέρθηκαν εξίσου.
Τέτοιες συμπεριφορές κοσμούν το χώρο του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Οι αθλήτριες του Α.Ο. «Ακρίτας»
Μαρία Χάσκου
Ερμιόνη Ιωσηφίδου
Δήμητρα Νικολακοπούλου
Νίκη Καραχάλιου
Έλενα Δεδούση
Αναστασία Σακελλαρίου
Άννα Αρτεμίου
Βερόνικα Κοτσώρη
Δήμητρα Παυλέα
Αγγελική Κατσαρού
Ευτέρπη Κουκούτση
Θένια Κουτίβα
Μαρία Κουτίβα
Αγγελική Σπηλιωτοπούλου
Μελίνα Κατσογιάννη
Ιωάννα Μαντούδη

 

1087 views
Top