Ανέτοιμος στην πρεμιέρα

Η ελλιπής έως τώρα προετοιμασία, οι τραυματισμοί αλλά και η απουσία του Δημήτρη Ζαχαροπούλου δεν επέτρεψαν στην αντρική ομάδα του Ακρίτα να ξεκινήσει θετικά τη φετινή του περιπέτεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Οι νεοφώτιστοι και πρωτάρηδες στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία ηττήθηκαν στο κλειστό της Παραλίας με 3-0 από την ΕΑ Πατρών.
«Είχαμε προβλήματα έως τώρα στην προετοιμασία μας και αρκετές απουσίες για διάφορους λόγους οπότε δεν παρουσιαστήκαμε στην κατάσταση που θα έπρεπε», τόνισε ο τεχνικός του Ακρίτα Γιώργος Κουλιέρης οποίος πήρε περισσότερο απ' ό,τι υπολόγιζε και ο ίδιος χρόνο συμμετοχής στο ματς της πρεμιέρας.
«Πρέπει να ανασυνταχθούμε. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε και ξεπεράσουμε τα θέματα που έχουν προκύψει ώστε να μπορέσουμε να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Πιστεύω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα έρθει και η βελτίωση», κατέληξε ο τεχνικός του Ακρίτα.
ΑΟ Ακρίτας - ΕΑ Πατρών 0-3 (23-25, 21-25, 18-25)
Ακρίτας (Κουτράκης): Μπελογιαννέας, Τρουπάκης, Καρούνος, Θεοδώρου, Βραχνάς, Κουλιέρης, Κακούρος -λ / Ξενάκης -λ, Βασιλόπουλος, Πράτης
ΕΑΠ (Αγγελόπουλος): Σαρακίνης, Μούρτζης, Κάβουρας, Δασκαλόπουλος, Τσαρκάτογλου, Πατρινός, Σύρος -λ / Καραγιώργος-λ, Μακρυγιάννης, Δρακόπουλος, Κανελλόπουλος

Στο άλλο ματς: ΑΣ Κόροιβος - ΑΠΣ Κύζικος 0-3 (14-25, 20-25, 17-25)

215 views
Top