Ο Κωτσάκης καρφώνει με την Εθνική στο Κιλκίς

Στο Κιλκίς με την Εθνική ομάδα βόλεϊ εφήβων βρίσκεται ο Φροίξος Κωτσάκης ο οποίος είναι μεταξύ των 15 παικτών που προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Καλαματιανός ακραίος βρίσκεται σταθερά στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού και μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς προετοιμάζεται στο αθλητικό κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ στο Κιλκίς.

«Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε και υπάρχει μεγάλη διάθεση απ’ όλους μας… Είμαστε στη δεύτερη μέρα και γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μια δύσκολη αποστολή καθώς και οι τρεις ομάδες είναι δυνατές. Εμείς θέλουμε να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και στους τρεις αγώνες και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Αυτή η διοργάνωση είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση για τα παιδιά σε επίπεδο Εφήβων, κάτι που ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Ότι εικόνα έχουμε λοιπόν είναι σε επίπεδο Παίδων, παρόλο που κάποιοι έχουν ήδη συμμετοχές και στην Εφήβων και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και το απρόβλεπτο…»

Υπενθυμίζουμε ότι την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού παίρνει απευθείας η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση στους 8 ομίλους θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων (στις αρχές Ιουλίου) για τα δύο τελευταία εισιτήρια.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο στις 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Ατέρμωνα σε φιλική αναμέτρηση τον Μακεδονικό και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη φιλικά με την Νίκη Αιγινίου (το Σάββατο 18:30 στο Αιγίνιο και τη Δευτέρα στις 18:30 στον Ατέρμωνα).

Οι Άρης Αγγελόπουλος, Νίκος Ζαλμάς έχουν καλέσει στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων τους: Γεώργιος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Παρασκευάς Τσέλιος, Σωκράτης Χαραλαμπίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης), Γεώργιος Χατζηγεωργίου, Σπυρίδων Βελούδης (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Δημοσθένης Λινάρδος (ΑΟ Θησέας), Γεώργιος Κανελλόπουλος, Ανδρέας Κάββουρας (ΕΑ Πατρών), Οδυσσέας Αδάμ (Leaf Elite), Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων), Φροίξος Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80), Στυλιανός Τζιουμάκας, Αντώνιος Μπουράκης (Ηρακλής Πετισφαίριση 2015), Δημήτριος Χρηστινίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Κωνσταντίνος Καπετανίδης (ΤΑΕΣ Πήγασος Πολίχνης)

Το πρόγραμμα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι το εξής:
31/3/16, 20.00, Εσθονία – Ελλάδα
2/4/16, 17.30, Ελλάδα – Λευκορωσία
3/4/16, 17.30, Ελλάδα – Σερβία

349 views
Top