Κωτσάκης: «Επιβράβευση των κόπων μου η Εθνική»

Αποτελεί αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη ελπίδα του μεσσηνιακού βόλεϊ, με προδιαγραφές να κάνει μεγάλα πράγματα στο μέλλον.
Ο Φροίξος Κωτσάκης βρίσκεται στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πρότυπου αθλητικού κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Σερβία στις 31/03-03/04.
Ο 16χρονος βολεϊμπολίστας των «λύκων» έκανε δηλώσεις από το Κιλκίς στο Sport365 και μίλησε με θέρμη για την συμμετοχή του με την Εθνική Εφήβων, αλλά και για τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ:
«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην Εθνική Έφηβων. Η παρουσία μου στην Εθνική αποτελεί μια επιβράβευση των κόπων μου αλλά μου δίνει και τη δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω πιο σκληρά. Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας οι όποιοι στις δύσκολες αυτές μέρες κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να εκπροσωπήσουμε το εθνόσημο όσο καλυτέρα γίνεται!».
Κλείνοντας, ο νεαρός αθλητής άφησε ένα σχόλιο για την φετινή χρονιά της Καλαμάτας ’80:
«Την φετινή χρόνια θα την χαρακτήριζα επιτυχημένη καθώς πετύχαμε τους στόχους μας και καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο αρκετές φορές».

631 views
Top