Το ‘καψαν οι «πράσινες»! Οι αντίπαλοι, το που και πότε των μπαράζ...

Πήρε… φωτιά το Σαββατόβραδο από τα κορίτσια του Μεσσηνιακού που διασκέδασαν με την ψυχή τους την είσοδο στα μπαράζ για μια θέση στην Α1 βγάζοντας όλη την ένταση της υπερπροσπάθειας που έκαναν όλη την σεζόν και ιδιαίτερα της τελευταίες μέρες! Οι «πράσινες» το’ καψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κλαμπ της πόλης για την μεγάλη διάκριση αλλά το διάλειμμα θα είναι σύντομο μιας και η μεγάλη πρόκληση της Α1 είναι μπροστά.

Τα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 θα γίνουν σε δυο φάσεις. Στην πρώτη θα πάρουν μέρος οι τέσσερις ομάδες που κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις στον 1ο και 2ο υποόμιλο του Α΄ ομίλου. Ο Μεσσηνιακός θα κοντραριστεί με τον Πανιώνιο (πήρε την πρωτιά στον όμιλο), τον Ηλυσιακό και τη Θέτιδα Βούλας (1η και 2η ομάδα στον άλλο υποόμιλο) σε μονούς αγώνες που θα γίνουν σε ουδέτερη πόλη το τριήμερο 15-17 Απρίλη.

Η έδρα που θα φιλοξενήσει τα μπαράζ θα αποφασιστεί σε σύσκεψη που συγκάλεσε για την Δευτέρα το μεσημέρι η ΕΟΠΕ με τους εκπροσώπους των ομάδων. Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετές προστάσεις (Πάτρα, Κόρινθος, Μεγαλόπολη) αλλά τελικά δεν αποκλείεται λόγω κόστους τα ματς να γίνουν σε γήπεδο της Αττικής μιας και οι τρεις ομάδες προέρχονται από την πρωτεύουσα.
Την πρόκριση στην δεύτερη φάση θα πάρουν οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και μαζί με τις δυο ομάδες που θα προκύψουν από τα αντίστοιχα μπαράζ του Β’ ομίλου θα παίξουν νέο τουρνουά το τριήμερο 22-24/4. Οι τρείς από τις τέσσερις αυτές ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου για την Α1.

690 views
Top