Μεσσηνιακός: Στο Βραχάτι τα μπαράζ, πρεμιέρα με Πανιώνιο

Απέναντι στον Πανιώνιο θα κάνουν τα κορίτσια του Μεσσηνιακού το πρώτο σέρβις στα μπαράζ ανόδου για την Α1 γυναικών! Η κλήρωση που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ έφερε αντίπαλο στην πρεμιέρα την ομάδα της Ν. Σμύρνης με τον Ηλυσιακό και την Θέτιδα να ακολουθούν την 2η και 3η μέρα, αντίστοιχα, στα μπαράζ που όπως τελικά αποφασίστηκε θα διεξαχθούν στο Βραχάτι.


«Η κλήρωση είναι ικανοποιητική από την άποψη πως γνωρίζουμε τον Πανιώνιο και η πρεμιέρα δεν θα είναι στο άγνωστο. Όλοι βέβαια θα παίξουν με όλους, το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά αισιοδοξούμε…», ήταν τα λόγια της Γωγώς Σουρή για την σειρά των αγώνων που θα γίνουν το τριήμερο 15-17 Απριλίου.

Το Βραχάτι επιλέχθηκε τελικά ως έδρα των μπαράζ καθώς, παρά την αρχική συμφωνία, ο Ηλυσιακός δεν δέχτηκε την κοινή πρόταση των υπόλοιπων να γίνουν –λόγω κόστους- στην Αττική, ενώ της διαδικασίας στα γραφεία της Ομοσπονδίας προήδρευσε ο Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ. Από πλευράς Μεσσηνιακού στην κλήρωση παραβρέθηκαν τόσο ο Χρήστος Ζερίτης όσο και η Γωγώ Σουρή.

407 views
Top