Πάμε γερά Μεσσηνιακάρα!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τα κορίτσια του Μεσσηνιακού που την Παρασκευή το βράδυ (20:00) ρίχνονται στην μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Α1 βόλεϊ!

Η καρδιά του Μεσσηνιακού βόλεϊ θα χτυπάει για το επόμενο τριήμερο στο κλειστό Κουκούλι της Πάτρας.
Οι πράσινες θα αντιμετωπίσουν με την σειρά τον Πανιώνιο (15/4, 20.00), τον Ηλυσιακό (16/4, 20.00) και τον Θέτιδα Βούλας (17/4, 18.00) με τις δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας να κυνηγούν σε νέο τουρνουά την επόμενη εβδομάδα τα τρία εισιτήρια για την Α1, μαζί με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τους Μακεδόνες Αξιού που έρχονται από τους δύο ομίλους του Βορρά.

Ο Μεσσηνιακός έχει κάνει ήδη την υπέρβασή του στην σεζόν και πάει στα μπαράζ χωρίς άγχος, όπως τονίζει η προπονήτρια και αρχηγός, Γωγώ Σουρή:
«Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο όλα γίνονται. Είναι ένα ματς την ημέρα απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Είμαστε το αουτσάιντερ και πάμε να παίξουμε τις πιθανότητες που έχουμε χωρίς πίεση και άγχος. Έχουμε κάνει ορισμένα καταπληκτικά παιχνίδια στην σεζόν και έχουμε δείξει ως ομάδα πως μπορούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο. Το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα και ότι ήθελε προκύψει».

Ο Μεσσηνιακός αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής για την αχαϊκή πρωτεύουσα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο Ρίο.
Το πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά στην Πάτρα έχει ως εξής:
Παρασκευή 15/4
Θέτιδα Βούλας - Ηλυσιακός (6 μ.μ.)
Πανιώνιος - Μεσσηνιακός (8 μ.μ.)

Σάββατο 16/4
Πανιώνιος - Θέτιδα Βούλας (6 μ.μ.)
Μεσσηνιακός - Ηλυσιακός (8 μ.μ.)

Κυριακή 17/4
Ηλυσιακός - Πανιώνιος (4 μ.μ.)
Θέτιδα Βούλας - Μεσσηνιακός (6 μ.μ.)

218 views
Top