Φινάλε με «χαλαρό» καλαματιανό ντέρμπι (pics)

Σε ένα αδιάφορο και «χαλαρό» καλαματιανό ντέρμπι, με το οποίο αμφότεροι οι δυο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Α2 Ανδρών, ο Ακρίτας Καλαμάτας νίκησε με 3-1 σετ τα «δεύτερα» της Καλαμάτα ’80.
Οι νικητές, που έχουν υποβιβαστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ, «κατέβηκαν» με μόλις 6 παίκτες και χωρίς αλλαγές, ενώ από την άλλη οι «λύκοι» χρησιμοποίησαν νεαρούς παίκτες, με τους Μανιατέα – Κακαλέτρη να παίρνουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και τους Μάνα - Μπουσούνη απλώς να συμπληρώνουν την αποστολή.
Η Καλαμάτα ’80, η οποία έχει κερδίσει προ πολλού την παραμονή της, πήρε το πρώτο σετ με 26-24 όμως στα υπόλοιπα οι παίκτες του Ακρίτα έφτασαν στην ανατροπή και παρ’ ότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του 4ου σετ, ισοφάρισαν σε 23-23 και ακολούθως ολοκλήρωσαν την νίκη τους, που ήταν η υπ’ αριθμόν 3 στο φετινό πρωτάθλημα
Τα σετ: 26-24, 22-25, 25-22, 25-23
Διαιτητές: Σαραβελάκης – Χανδρινός
Σημειωτής: Βογοπούλου Αρ.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Σαρδέλης, Βραχνάς, Πράττης, Κουλιέρης, Τρουπάκης, Καρούνος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Δημητρακόπουλος – Κάτσος): Μανιατέας, Σπ. Χανδρινός, Γρ. Σκαρτσίλης, Κακαλέτρης, Βλάσσης, Μάνα, Π. Σκαρτσίλης, Κωτσάκης, Μπουσούνης, Αρ. Χανδρινός (λ)

360 views
Top