ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Οι παγκορασίδες δεν τα κατάφεραν στον Πύργο

Στον Πύργο ολοκληρώθηκε το φετινό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ παγκορασίδων του Μεσσηνιακού η οποία έφτασε μέχρι την 8άδα του πρωταθλήματος τη ΕΣΠΕΠ. Τα κορίτσια της Βιβής Τασιοπούλου ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα Πάτρας με 3-0 σετ (25-8, 25-18, 25-22) και αποκλείστηκαν από το final four της διοργάνωσης.

Η ταλαιπωρία του ταξιδιού στην Ηλειακή πρωτεύουσα λόγω της κακοκαιρίας (η αποστολή έκανε δυόμιση ώρες να φτάσει στον Πύργο) επηρέασε τις νεαρές αθλήτριες με αποτέλεσμα το πρώτο σετ να χαθεί με … κάτω τα χέρια. Στην συνέχεια υπήρξε βελτίωση αλλά η ομάδα της Πάτρας- η οποία δουλεύει μαζί 4-5 χρόνια- ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη.

Με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής σεζόν ο Μεσσηνιακός ευχαρίστησε  την προπονήτρια Βιβή Τασιοπούλου, η οποία διαχειρίστηκε την ομάδα Παγκορασίδων αφιλοκερδώς και όπως τονίζεται σχετικά, έδωσε στα κορίτσια την δυνατότητα να ενταχθούν, να προπονηθούν και να αγαπήσουν τον χώρο του Βόλεϊ και τον Μεσσηνιακό.

«Ευχαριστούμε επίσης τις αθλήτριες για την υπέροχη προσπάθειά τους, για όλα όσα έκαναν ώστε στηρίξουν την επιλογή τους, για την αυτοθυσία τους, την συνέπειά τους και τον εκπληκτικό χαρακτήρα τους. Τελικά αξίζει να ασχολείται κάποιος στηρίζοντας τον αθλητισμό έχοντας τέτοια παιδιά διαμάντια, που τα υποστηρίζουν τέλειοι γονείς και συγγενείς και αφοσιωμένες φίλες. Παγκορασίδες σας ευχαριστούμε για τις χαρές που μας δώσατε όλη την χρονιά. Το μέλλον είναι δικό σας. Καλό Καλοκαίρι σε όλους. Ο Οκτώβριος φτάνει γρήγορα», τονίζεται από τον Μεσσηνιακό

239 views
Top