Ο Κουτουλέας με τις Εθνικές Κύπρου στο KBV

Η παλιά δόξα του Καλαματιανού -και όχι μόνο- βόλεϊ και καταξιωμένος πλέον τεχνικός, Βαγγέλης Κουτουλέας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την τριήμερη “γιορτή” του μπιτς βολεϊ με το διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο KBV στη Ναυαρίνου.

Ο Κουτουλέας, με περισσότερες από 100 συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά μπιτς βόλεϊ, συνεχίζει την διεθνή του προπονητική καριέρα καθώς μετά από έξι χρόνια στην Αγγλία (όπου με τις ομάδες του κέρδισε ένα πρωτάθλημα και δυο Κύπελλα, ενώ ήταν και τέσσερις φορές φιναλίστ), μεταφέρει πλέον τις γνώσεις και τις εμπειρίες του, στους Κύπριους αθλητές του μπιτς βόλει έχοντας αναλάβει την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην μαρτυρική μεγαλόνησο.

Η Κύπρος έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο του μπιτς βόλει (στην Καλαμάτα έχουν έρθει οι ομάδες ανδρών και γυναικών) και στα τέλη του μήνα στη Λάρνακα θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων. Επίσης, αυτές τις μέρες, η Κύπρος, μετέχει με δυο ομάδες στο Πανευρωπαϊκό στρατιωτικό πρωτάθλημα ΣΙΣΜ, στην Γερμανία.

316 views
Ετικέτες
Top