Στους Βαλκανικούς με την Εθνική ο Κωτσάκης!

Ο Φρίξος Κωτσάκης θα φορέσει και πάλι την φανέλα με το εθνόσημο καθώς θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Παίδων για το βαλκανικό πρωτάθλημα.

Ο 17χρονος ακραίος ο οποίος σταθερά τα τελευταία δυο χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των μικρότερων Εθνικών ομάδων, περιλαμβάνεται στις κλήσεις του Νίκου Ζαλμά για τους αγώνες που θα γίνουν στο Ντόμπριτς της Βουλγαρίας.

Χθες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε φιλικό αγώνα με τον ΓΣ Γρεβενών και από μία εβδομάδα παραμονής στα Γρεβενά αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Ορεστιάδα που θα αποτελέσει το ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι για την Βουλγαρία όπου την Τετάρτη ξεκινά το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παραμονή και την επιλογή ης ΕΟΠΕ να έρθουμε στα Γρεβενά και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο της πόλης, τον ΓΣ Γρεβενών, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Κώστα Κυριάκου και τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που μας προσέφεραν όλες τις ημέρες της παραμονής μας εδώ», είπε ο κ. Ζαλμάς και συμπλήρωσε:

«Μακάρι να είχαμε περισσότερες ημέρες για να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά τηρουμένων των αναλογιών είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία που κάναμε. Στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να είμαστε στην τετράδα του Βαλκανικού, καθώς πέρσι τερματίσαμε στην 5η θέση χάνοντας από τις δύο φιναλίστ της διοργάνωσης στις λεπτομέρειες»

Ο κ. Ζαλμάς και ο συνεργάτης του Άρης Γιαμακίδης επέλεξαν τους ακόλουθους αθλητές για το Βαλκανικό πρωτάθλημα: Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος, Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος, Γεωργίου Ευάγγελος, Καπετανίδης Κωνσταντίνος, Κωτσάκης Φρίξος, Ρουσόπουλος Θεοφάνης, Ζαΐμης Πέτρος, Ράπτης Αλέξανδρος, Παπαλεξίου Γεώργιος, Σουγιουλτζόγλου Χρήστος, Λέτσιος Γεώργιος, Κεχαγιάς Αλέξανδρος.
Η Εθνική Παίδων βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία.

454 views
Top