Συλλέκτες μεταλλίων οι μικροί της Καλαμάτας 80!

Σε ένα ακόμη βάθρο ανέβηκαν την φετινή σεζόν οι μικροί βολεϊμπολίστες της Καλαμάτας 80 οι οποίοι πήραν την 3η θέση στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου παμπαίδων της ΕΣΠΕΠ καταγράφοντας ακόμη μια επιτυχία για το καλαματιανό βόλεϊ!

Οι νεαροί καλαματιανοί που στην πλειοψηφία τους ήταν μέλη της ομάδας η οποία στα μέσα του περασμένου Μαίου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στην Αιδηψό (χωρίς τον Φρίξο Κωτσάκη), ηττήθηκαν στον ημιτελικό που έγινε στον Πύργο από την Ολυμπιάδα Πατρών με 3-0 σετ αλλά στον μικρό τελικό που έγινε στο… Βραχάτι νίκησαν μετά από μάχη 3-1 το Ζευγολατιό από την Κόρινθο και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Τα σετ: 32-30 (!), 23-25, 25-16, 25-11.

Την πρωτιά πήρε η Ολυμπιάδα Πάτρας η οποία επιβλήθηκε με 3-0 της ΕΑ Πατρών.

Η σύνθεση της Καλαμάτας 80 στο φάιναλ φορ έτσι όπως παρατάχθηκε υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Μητρόπουλου: Σπύρος Χανδρινός, Αριστείδης Χανδρινός, Παναγιώτης Βλάσσης, Νέστορας Βλάσσης, Αλέξανδρος Μαργέλης, Δημήτρης Βραχάτης, Μανώλης Γεννάτος, Νίκος Μπιρμπίλης, Ανδρέας Κλημεντίδης, Κωνσταντίνος Κλημεντίδης, Γιώργος Κανελλόπουλος.

333 views
Top