Βάρεσε… διάλυση και στις γυναίκες ο Ακρίτας!

Ο φετινός Ιούλιος θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία του Ακρίτα! Μετά την διάλυση του ανδρικού τμήματος, που στις αρχές του μήνα αποκάλυψε το «sport365.gr», ήρθαν τα άσχημα μαντάτα και για την ομάδα γυναικών.

Η νεοεκλεγείσα διοίκηση του συλλόγου δεν θα κατεβάσει την ομάδα στην Α2 γυναικών αλλά στο Περιφερειακό της ΕΣΠΕΠ και την θέση της στον 1ο υποόμιλο θα πάρει η ΕΑ Πατρών!

Μια εξέλιξη θλιβερή για τα κορίτσια του Ακρίτα τα οποία μέσα στην χρονιά έδωσαν μεγάλο αγώνα για παραμονή και τελικά τα κατάφεραν αλλά τελικά οι βουλές των διοικούντων ήταν διαφορετικές.

Από την άλλη, στην Πάτρα, έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για το ανέλπιστο… δώρο και σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «"Επανέρχεται στις Εθνικές κατηγορίες η γυναικεία ομάδα της Ε.Α.Π. όπου θα αποτελέσει την 12η ομάδα του 1ου Υποομίλου του Α’ Ομίλου της Α2 καλύπτοντας το κενό του αποχωρήσαντα Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ.

Μετά το αίτημα της Ομοσπονδίας και την παρότρυνση των χορηγών μας, προχωρήσαμε στην αποδοχή της συμμετοχής μας και προχωράμε στην δημιουργία αξιόλογης αγωνιστικής ομάδος  γυναικών, με στόχο την καθιέρωσή της στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα μας προχώρησε και στην συνεργασία με την Ακραία Τσιμιγκάτου Ευτυχία., η οποία επανήλθε στην ομάδα μας.
«Ευτυχία μας καλώς επέστρεψες στο σπίτι σου» και καλή αγωνιστική χρονιά !"»

619 views
Top