Στον τελικό, με τη Τουρκία, για το χρυσό Εθνική και Χανδρινός

Στον τελικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος προκρίθηκε η Εθνική παμπαίδων, μετά τη νίκη της με 3-1 σετ(25-19, 25-18, 18-25, 25-22) επί της οικοδέσποινας Σερβίας στον ημιτελικό του Σαββάτου, με την ομάδα της Τουρκίας να αποτελεί πλέον το τελευταίο εμπόδιο για το χρυσό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βασικό μέλος του οποίου είναι και ο καλαματιανός Στάθης Χανδρινός, έπαιξε εντυπωσιακά και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους διοργανωτές Σέρβους...

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν φανταστικά. Εμείς είμαστε μια ομάδα 15 ημερών και οι αντίπαλοι μας δουλεύουν εδώ και μήνες, ωστόσο μπορεί να έχουμε ελλείψεις όσον αφορά την προετοιμασία και τα φιλικά, αλλά έχουμε μεγάλες δυνατότητες», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Γιαμακίδης και συμπλήρωσε για τον αυριανό τελικό με την Τουρκία...

«Παίξαμε αντίπαλοι στον τελευταίο αγώνα του ομίλου και παρά την ήττα μας με 3-0 οι διαφορές μας δεν είναι μεγάλες. Τους ξέρουμε πλέον, θα τους μελετήσουμε ξανά και παρόλο που είναι πιο έτοιμοι ως ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα είναι ένα μικρό θαύμα καθώς από την αρχή της προετοιμασίας μας έχουν προκύψει και 4 τραυματισμοί, αλλά δεν το βάζουμε κάτω».

Οι Τούρκοι νίκησαν εύκολα με 3-0 σετ(25-19, 26-24, 25-13) τους Ρουμάνους στον άλλο ημιτελικό και προκρίθηκαν στον σημερινό τελικό που αρχίζει στις 7.30 μ.μ.

210 views
Top