Χτίζει ομαδάρα ο Μεσσηνιακός: Μεγάλο "μπαμ" με Χάσκου, συνεχίζει για 5η χρονιά η Σουρή- Προσθήκες και αποχωρήσεις

Η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού, μετά από μια εξαιρετική χρονιά που την βρήκε να προκρίνεται στα μπαράζ ανόδου για την Α1 κατηγορία, θα συνεχίσει ακόμη πιο ενισχυμένη τη νέα χρονιά με στόχο να δώσει και ακόμη πιο δυνατή την μάχη της ανόδου!

Ο ιθύνων νους και ψυχή της ομάδας, Γωγώ Σουρή, θα συνεχίσει για 5η χρονιά να καθοδηγεί τις πράσινες εντός και εκτός αγωνσιτκού χώρου ενώ το μεγάλο "μπαμ" των πρασίνων στη μεταγραφική σεζόν ακούει στο όνομα της Μαρίας Χάσκου! Η χαρισματική καλαματιανή ακραία θα καρφώνει πλέον για τον Μεσσηναικό ο οποίος πρόσθεσε τρομερή δύναμη πυρός αλλά και εμπειρία στην επιθεσή του. 

Η ενίσχυση όωμς δεν σταματά εδώ. Με τα «πράσινα» θα αγωνιστούν από την επόμενη σεζόν οι Γωγώ Πασσιά (από Χαλάνδρι, θα αποτελέσει την βασική πασαδόρο της ομάδας), Έλενα Δεδούση και Τασούλα Σακελλαρίου.

Επίσης, με ελεύθερη μεταγραφή θα συνεχίσει στον Μεσσηνιακό η Σπυριδούλα Σκλήρη, η οποία αγωνίζεται στην καλαματιανή ομάδα τα δυο τελευταία χρόνια με υποσχετική αν και άνηκε στην Κόρινθο, που την άφησε ελεύθερη. Η Σκλήρη ήταν απο τις πολυτιμότερες πάικριες του Μεσσηναικού πέρυσι και φέτος μπορεί να κάνει την διαφορά.

Στο «πράσινο» ρόστερ θα αγωνίζεται και η εξαιρετικά ταλαντούχα Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη που δόθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Καλαμάτα ’80, αλλά και δυο ακόμα ταλαντούχα κορίτσια από την ΓΕΜ, η Ευγενία Νικολοπούλου και η Μανταλένα Μισαηλίδη.

Οι παραπάνω ήρθαν να προστεθούν στις Σουρή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σαμπάτη, Μπεσσή, Τζούλου και Χειλαδάκη που θα συνεχίσουν και φέτος.

Από κει και πέρα, παρελθόν αποτελούν οι Κατερίνα Φωτεινάκη, Ζωή Παναγοπούλου (μετακόμισε στην Αθήνα) και Θεώνη Μπούνα (μεταγράφηκε ως ελεύθερη στον Απόλλωνα Καλαμάτας), ενώ δόθηκαν με υποσχετική στον Απόλλωνα Καλαμάτας οι Φωτεινή Αντωνοπούλου και Μιράντα Κουτσουροπούλου.

277 views
Ετικέτες
Top