Πάτησαν γήπεδο τα κορίτσια του Μεσσηνιακού

Πάτησαν... χόρτο τα κορίτσια του Μεσσηνιακού πραγματοποιώντας την πρώτη τους συγκέντρωση και ελαφρά προπόνηση ενόψει της νέας απαιτητικής αλλά και μεταβατικής σεζόν στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2.
Η ανεπίσημη πρώτη έγινε στο γήπεδο Μεσσηνιακού όπου έδωσε το παρών η πλειοψηφία των κοριτσιών και το πρόγραμμα πέραν του καλοσωρίσματος στα νέα μέλη της ομάδας περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο.

Ο Μεσσηνιακός έχει βάλει ψηλά τον πήχη για φέτος αφού η ομάδα είναι πλήρης συνδυάζοντας ιδανικά την εμπειρία των μεγαλύτερων με τον ενθουσιασμό των μικρότερων.

Οι πράσινες διαθέτουν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ρόστερ στην Α2 γυναικών στο οποίο θα συνυπάρξουν τα δυο μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου μεσσηνιακού βόλεϊ, η Γωγώ Σουρή με την Μαρία Χάσκου και η ομάδα δείχνει ικανή για την υπέρβαση.

Η επίσημη προετοιμασία των γυναικών του Μεσσηνιακού και των ανδρών της Καλαμάτα '80 θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 7.30 μμ στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Τις δύο ομάδες θα υποδεχθεί το Δ.Σ. του συλλόγου "Καλαμάτα Βόλεϊ" που θα έχει φέτος την συνολική διαχείρισή τους.

694 views
Top