Επίσημη «πρώτη» στο «Στ. Παπαδόπουλος» για Μεσσηνιακό και Καλαμάτα ‘80 (pics)

Επίσημη «πρώτη» πραγματοποίησαν σήμερα (29/08) στο στάδιο «Στ. Παπαδόπουλος» τα τμήματα βόλεϊ του Μεσσηνιακού και Καλαμάτας ’80 που θα αγωνίζονται φέτος σε Α2 Γυναικών και Ανδρών αντίστοιχα, υπό την αγωνιστική και οικονομική διαχείριση της νεοσύστατης «Καλαμάτα Βόλεϊ».

Παρουσία σύσσωμης (σχεδόν) της διοίκησης με επικεφαλής τον Κώστα Κουτράκη (πρόεδρος) και παρόντες τους Ιωάννη Μπουσούνη (αντιπρόεδρος), Χρήστο Ζερίτη (γεν. γραμματέας), Σωτήρη Δεδούση (ταμίας) και Χρήστο Δροσινό (γενικός έφορος), οι δυο ομάδες πάτησαν γήπεδο και έτρεξαν υπό τις οδηγίες των Γωγώ Σουρή (Μεσσηνιακός) και Δημήτρη Ζαχαρόπουλου (Καλαμάτα ’80), που θα είναι οι δυο τεχνικοί των ομάδων.

Ομιλίες προς τους παίκτες απηύθυναν οι Κουτράκης, Μπουσούνης, Σουρή και Ζαχαρόπουλος και ευχήθηκαν καλή χρονιά και ακολούθως ξεκίνησε το ζέσταμα για τις δυο ομάδες.
Όσο για το τι γίνεται με την «Καλαμάτα Βόλεϊ», το αναλύσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.
Ας δούμε ωστόσο πως έχουν τα πράγματα για κάθε ομάδα ξεχωριστά:

Ίσως εξετάσει δυο ο Μεσσηνιακός

Με την Γωγώ Σουρή στο τιμόνι και νέες παίκτριες τις Μαρία Χάσκου, Γωγώ Πασσιά, Έλενα Δεδούση (που απουσίαζε δικαιολογημένα), Τασούλα Σακελλαρίου και τις «μικρές» Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Ευγενία Νικολοπούλου και Μανταλένα Μισαηλίδη, ο Μεσσηνιακός ξεκίνησε με στόχο το πλασάρισμα όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Α2.

Από πέρσι συνεχίζουν οι Σκλήρη, Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Σαμπάτη, Μπεσσή, Τζούλου και Χειλαδάκη, αν και το τοπίο παραμένει «θολό» για την Σαμπάτη η οποία ενδεχομένως να πάει φοιτήτρια σε άλλη πόλη αλλά και την Ραμούνδου η οποία θα γεννήσει σε λίγες μέρες και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, υπάρχει το ενδεχόμενο να «ντυθούν» στα πράσινα δυο ακόμα παίκτριες τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά.
Πρόκειται για μια λύμπερο και μια ακραία, για τις οποίες ωστόσο δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση και θα χρειαστεί να περάσουν από το «μικροσκόπιο» της Σουρή.

3άδα και ακραίος
από Α2 η Καλαμάτα ‘80

Σαφώς πιο υψηλούς στόχους έχει θέσει η Καλαμάτα ’80, η οποία θέλει το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.
Με νέο προπονητή (και παίκτη) τον Δημήτρη Ζαχαρόπουλο που βρισκόταν πέρσι στον Ακρίτα, αλλά και τους Καρούνο, Μπελογιαννέα, Σαρδέλη, Βασιλόπουλο, Πράττη και Τρουπάκη που επίσης αγωνίζονταν στον Ακρίτα, η «Κ80» έχει αφθονία σε επιλογές και σίγουρα ισχυροποιήθηκε σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Μην ξεχνάμε πως στο ρόστερ βρίσκονται ήδη και οι Μπουσούνης, Αποστολόπουλος, Δ. και Γ. Σκαρτσίλης, Μάνα, Μανιατέας, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Εξαρχέας, Βλάσσης, Χανδρινός, Κακαλέτρης και Μπλάουελ.
Στα «σκαριά» βρίσκεται η προσθήκη ενός ακραίου που προέρχεται από την Α2 και έχει αγωνιστεί και στην Α1!

1027 views
Top