Ανέλαβε την Εθνική Κύπρου(άνδρες) ο Βαγγέλης Κουτουλέας

O Bαγγέλης Κουτουλέας είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, επιστρέφοντας ύστερα από χρόνια στη σάλα.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός, που τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ασχολήθηκε αποκλειστικά με το Μπητς Βόλεϊ, κυρίως στην Αγγλία και τελευταία στη Κύπρο, αποδέχτηκε τη πρόταση της Κυπριακής Ομοσπονδίας για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Βουλγαροκύπριου Ντιμίτρι Λέτσιεφ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο Βαγγέλης Κουτουλέας χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για τον ίδιο την πρόσληψή του στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών λέγοντας…«θα δουλέψω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας και να αποδείξω ότι ο Βαγγέλης Κουτουλέας δεν συνδέεται μόνο με το Βeach Volley»

. Ο μέχρι πρότινος προπονητής των Εθνικών Beach Volley επιστρέφει στην Κύπρο στις 18 Σεπτεμβρίου και αμέσως πιάνει δουλειά.

Σε πρώτη φάση θα έχει συνάντηση με τα σωματεία για να εξηγήσει τον τρόπο δουλειάς του, ενώ θα θέσει υπό το μικροσκόπιό του τόσο τις ομάδες Ανδρών, όσο και αυτές των Εφήβων.

Ταυτοχρόνως, ο νέος Ομοσπονδιακός θα συναντηθεί και θα εξηγήσει το πλάνο του στους διεθνείς που θα βρίσκονται στις επιλογές του και ακολούθως θα αρχίσουν τα προπονητικά καμπς.

283 views
Top