Σπουδαία κίνηση με Καραχάλιου ο Απόλλωνας!

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση – πρώτης γραμμής- πραγματοποίησε ο Απόλλωνας ο οποίος κινείται δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι η Νίκη Καραχάλιου η οποία έχει τις δυνατότητες αλλά και την εμπειρία να αποτελέσει σημαντική προσθήκη στο οπλοστάσιο του Μπάμπη Μυτσκίδη. Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια μεταγγραφή που θα την ενισχύσει στην προσπάθεια της για άνοδο στη Β’ Εθνική.

"Καλωσορίζουμε λοιπόν τη Νίκη Καραχάλιου, μια παίχτρια που πρωταγωνιστεί στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών εδώ και χρόνια και που φέτος πιστεύοντας στο όραμα και τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα διάλεξε να συμπορευτεί μαζί μας και να αρνηθεί προτάσεις απο ομάδες Εθνικών κατηγοριών.

"Η Νίκη Καραχάλιου μαζί με την Αντζυ Καζάκη και με επικεφαλής τον προπονητή της γυναικείας μας ομάδας Μπάμπη Μυτσκίδη θα είναι υπεύθυνοι των αναπτυξιακών τμημάτων (ακαδημιών) του συλλόγου μας οι οποίες θα προπονούνται στο κλειστό του Πολυκλαδικού Λυκείου και οι οποίες θα ειναι Δωρεάν για τα παιδιά γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το δείχνουμε..."

409 views
Top