Νίκη και ήττα για τα κορίτσια του Μεσσηνιακού σε φιλικά στην Αθήνα

Μία νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των φιλικών του Σαββατοκύριακού για τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Μεσσηνιακού.

Οι πράσινες έδωσαν τα πρώτα τεστ για τη νέα σεζόν στην Αθήνα και η αρχή έγινε από το Ζηρίνειο στην Κηφισιά.
Ο ΖΑΟΝ ο οποίος ανήκει στον Β΄ υποόμιλο που ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το επόμενο Σαββατοκύριακο φάνηυκε περισσότερος έτοιμος και κέρδισε τα 4 σετ με 25-23, 26-24, 25-17, 28-26.

Η Γωγώ Σουρή χρησιμοποίησε τις 11 αθλήτριες που είχε στην διάθεσή της δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα. Έπαιξαν οι Σουρή, Μπεσή, Κωνσταντοπούλου, Χειλαδάκη, Σαμπάτη, Ζερίτη Βυθούλκα, Σακελλαρίου, Παυλέα, Μπαξιβανάκη, Πασσιά, Αρτεμίου. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Ραμούνδου, Χάσκου, Δεδούση, Τζούλου και Σκλήρη.

Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός της 19χρονης Ειρήνης Κορναράκη, κεντρικής αθλήτριας του ΖΑΟΝ.

Την Κυριακή, ο Μεσσηνιακός αγωνίστηκε στην Παλλήνη με την ομώνυμη ομάδα η οποία ανήκει επίσης στον Β΄ υποόμιλο και επικράτησε με 2-3 σετ (12-25, 16-25, 25-18 25-22, 10-15). Έπαιξαν και οι 12 αθλήτριες, δηλαδή οι Σουρή, Μπεσή, Κωνσταντοπούλου, Χειλαδάκη, Σαμπάτη, Ζερίτη, Βυθούλκα, Σακελλαρίου, Παυλέα, Μπαξιβανάκη, Πασσιά, Σκλήρη.

Από το Δ.Σ. του Α.Σ. «Καλαμάτα Βόλεϊ», που διαχειρίζεται φέτος το τμήμα βόλεϊ του Μεσσηνιακού, συνόδευσαν την ομάδα στην Αθήνα οι Κώστας Κουτράκης και Χρήστος Ζερίτης. Στις κερκίδες και των 2 γηπέδων βρέθηκαν αρκετοί καλαματιανοί και μη, συγγενείς και φίλοι των αθλητριών και της ομάδας.

206 views
Top