Γενέθλια στο… τάραφλεξ η Σκλήρη, ενημέρωση στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας ο ΜΓΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Σπυριδούλα Σκλήρη στην χθεσινή προπόνηση του Μεσσηνιακού καθώς οι συμπαίκτριές της μετά το τέλος του δίωρου κοπιαστικού προγράμματος, παρουσίασαν μια τούρτα στο τάραφλεξ του κλειστού της Παραλίας και της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της!

Το οικογενειακό κλίμα του Μεσσηνιακού είναι το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε ευκαιρία. Η Σκλήρη η οποία ήταν από τα βασικά στελέχη της έξοχης περυσινής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2, συνεχίζει φέτος για τρίτη σεζόν όχι πλέον με υποσχετική αλλά με μεταγραφή από την Κόρινθο.

Τα χρόνια πολλά είπαν στην Σκλήρη οι Νατάσα Ραμούνδου, Μαριλένα Καραγιάννη, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Έλενα Δεδούση, Γωγώ Σουρή, Κέλλυ Χειλαδάκη, Αναστασία Σακελλαρίου, Δήμητρα Παυλέα, Μαρία Χάσκου, Εβελίνα Μπεσή, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Νίκη Βυθούλκα, Άννα Αρτεμίου, Κωνσταντίνα Πασσιά και Αθηνά Ζερίτη.
Θυμίζουμε πως η ομάδα της Γωγώς Σουρή θα δώσει το Σάββατο (8/10) το πρώτο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας τον ΓΣ Άργους στο κλειστό της Παραλίας.

Στο μεταξύ, οι δράσεις του τμήματος δεν εξαντλούνται εντός αγωνιστικών χώρων καθώς ο Μεσσηνιακός ως ζωντανό αθλητικό κύτταρο της πόλης μετέχει ενεργά σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό και την Παιδεία.

Η Γωγώ Σουρή μαζί με τις Σπυριδούλα Σκλήρη, Κωνσταντίνα Πασσιά και Αθηνά Ζερίτη, εκπροσωπώντας τον ΜΓΣ, βρέθηκαν, την Πέμπτη, στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Καλαμάτας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει το 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας. με τίτλο «Partageons nos valeurs dans l’effort» (Προσπαθούμε μαζί με κοινές αξίες).
Έγινε ενημέρωση των μαθητών για την 128χρονη ιστορία του Συλλόγου, ενημερώθηκαν για το άθλημα του Βόλεϊ και την ιστορία του και ακολούθησε μια εκπαιδευτική δραστηριότητα που πρόβαλλε τις βασικές αρχές του αθλήματος.

339 views
Top