Βελούδινο διαζύγιο για Καλαμάτα Βόλεϊ- Μεσσηνιακό

Αυτόνομη πορεία θα συνεχίσει να έχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού καθώς το εγχείρημα της συνεργασίας με την Καλαμάτα Βόλεϊ φαίνεται πως τελικά δεν λειτουργεί στην πράξη και δεν θα προχωρήσει.

Αιτία αποτελούν τα οικονομικά δεδομένα που προέκυψαν και τα οποία δεν ήταν διαχειρήσημα οπότε η γυναικεία ομάδα έφυγε από την σκέπη του νεοσύστατου συλλόγου και θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2 με την διαχείριση να επιστρέφει και πάλι στον ιστορικό σωματείο.

Για τις εξελίξεις ενημερώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης και οι αθλήτριες του τμήματος σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία του συλλόγου με τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού Τάκη Στασινόπουλο και τα μέλη Δημήτρη Πουλόπουλο και Σταύρο Χριστόπουλο.

Επί της ουσίας και σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι διοικητικές εξελίξεις δεν θα παίξουν ρόλο καθώς σε κάθε περίπτωση το τμήμα συνεχίζει την πορεία του ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι πράσινες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν δυο ακόμη φιλικά τεστ προετοιμασίας. Το Σάββατο στην πρωτεύουσα με τον Πορφύρα και την Κυριακή στην Κόρινθο.

Η εξέλιξη με την γυναικεία ομάδα δεν επηρεάζει σε τίποτα την αντίστοιχη κίνηση που έγινε με τους άνδρες και έτσι η Καλαμάτα ’80 θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2 υπό την διαχείριση της Καλαμάτα Βόλεϊ. Οι «λύκοι» θα πάρουν μέρος σε τουρνουά στη Ν. Ερυθραία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την συμμετοχή των Πανερυθραϊκού, Εθνικού Πειραιά και Ολυμπιάδας Πατρών.


464 views
Top