Ο ΠΑΣΑΠ κοντά σε Εθνική και Κωτσάκη

Τους αθλητές της Εθνικής Νέων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο καλαματιανός Φροίξος Κωτσάκης (δεξιά στην κεντρική φωτο), επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών  Βασίλης Μηνούδης, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων Ε.Ο.ΠΕ. – ΠΑ.Σ.Α.Π..

Ο Μηνούδης βρέθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, όπου η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (13-15/1, Άργος) σε μια επίσκεψη με διττή σημασία.

Από τη μια, οι διεθνείς ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα Dual Career προκειμένου να γνωρίζουν όλα τα δεδομένα και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στην καριέρα τους μετά το βόλεϊ σε επαγγελματικό και ψυχολογικό επίπεδο, και πως πρέπει από νωρίς να προετοιμαστούν για αυτές.

Από την άλλη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενημερώθηκε και για το πρόγραμμα “PROtect Integrity 2016” που σκοπό έχει την πρόληψη των φαινομένων χειραγώγησης, μέσω της ενημέρωσης των πρωταγωνιστών των γηπέδων. Σκοπός του ΠΑ.Σ.Α.Π. και της Ε.Ο.ΠΕ. είναι η πρόληψη να ξεκινήσει από τις μικρές ηλικίες, έτσι ώστε να υψωθεί ένα τοίχος προστασίας του αθλήματος από τη σύγχρονη μάστιγα του αθλητισμού.

Η συζήτηση διήρκεσε αρκετή ώρα και ήταν άκρως  εποικοδομητική για του Έλληνες βολεϊμπολίστες, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά με τις ερωτήσεις τους στην όλη διαδικασία.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Καραμπέτσο, για την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΠΑ.Σ.Α.Π. για τη συνέχιση των κοινών αυτών επιμορφωτικών δράσεων, που είχαν ξεκινήσει από πέρυσι και δεσμεύεται για την συνέχισή τους σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

224 views
Top