Μπιτς βόλει: Η Ευρώπη έρχεται στην Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για αθλητικό τουρισμό αρκεί να υπάρχει το όραμα, η διάθεση και η τεχνογνωσία ώστε η αρχική ιδέα να σχεδιαστεί σωστά και να υλοποιηθεί με επιτυχία.
Το παραπάνω “πακέτο” διαθέτουν οι άνθρωποι που υπηρετούν το μπιτς βόλεϊ στην Καλαμάτα και οι οποίοι φιλοδοξούν να κάνουν την μεσσηνιακή πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού.

Έτσι, οι Μάνος Ξενάκης- Γιώργος Κουλιέρης κάνουν κινήσεις με τις οποίες το Kalamata Beach Volley στην παραλία Καλαμάτας μπορεί να αναδειχθεί σε ένα διεθνές προπονητικό κέντρο με την παρουσία ομάδων και συλλόγων για προετοιμασία και αγώνες.

Το περυσινό άνοιγμα σε ομάδες από το εξωτερικό θα έχει συνέχεια φέτος και μάλιστα με μεγαλύτερη δυναμική και η αρχή θα γίνει από ένα κλαμπ του Λονδίνου το “London Beach volleyball club” το οποίο προγραμματίζει την διεξαγωγή τριών προπονητικών καμπ στο KVB.

Το πρώτο θα γίνει από 11 έως 16 Μαΐου, το δεύτερο από 15 έως 22 Ιουνίου και το τρίτο από 7 έως 14 Σεπτεμβρίου. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε περίοδοι 24 άτομα τα οποία θα χωριστούν σε γκρουπ τεσσάρων ατόμων.

Οι προπονήσεις θα γίνονται από τους Μάνο Ξενάκη, Γιώργο Κουλιέρη και Κώστα Κουτράκη ενώ σε κάθε περίοδο θα διεξάγονται και δυο τουρνουά.
Τα πακέτα είναι all inclusive με διαμονή – διατροφή και μετάβαση για την οποία μάλιστα έχει γίνει πρόβλεψη για τις πτήσεις της British (κάθε Πέμπτη) και ανάλογα διαμορφώθηκαν οι ημερομηνίες.

2248 views
Top