Δήμος Μπουσούνης: "Η σκληρή δουλειά αποδίδει"

Πρόκειται για τον παλαιότερο παίκτη και αρχηγό επί σειρά ετών της Καλαμάτας 80.
Ο Δήμος Μπουσούνης αποτελεί σταθερή αξία στους «λύκους», για τους οποίους αγωνίζεται από την σεζόν 2006, με άλλα λόγια φέτος κλείνει 10 χρόνια ύπαρξης στην καλαματιανή ομάδα!
Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί στην Κυψέλη (2001-2006) και είχε ξεκινήσει την πορεία του στο άθλημα της πετοσφαίρισης στον Μεσσηνιακό ΓΣ (1994-2001).
Ο 32χρονος πλέον πετοσφαιριστής μίλησε στο Sport365 για την φετινή σεζόν και το μέτριο ξεκίνημα των «λύκων» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών: «Το πρωτάθλημα επιβεβαιώνεται ως το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών και αυτό δε φαίνεται μόνο στα δικά μας παιχνίδια άλλα και στα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου.
Εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε τους διπλάσιους βαθμούς και να είμαστε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, οπότε μέχρι στιγμής μπορούμε να πούμε ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Όμως έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και ξέρουμε ότι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος στα παιχνίδια που ακολουθούν».

Οι διαφορές με πέρσι και η βελτίωση
Όσο για τις διαφορές της ομάδας σε σχέση με την περσινή χρονιά, τόσο όσον αφορά στην δυναμική της δική σας ομάδα όσο και γενικά της κατηγορίας με βάσει τα λίγα πρώτα δείγματα αγώνων, ο Μπουσούνης παρουσίασε το πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ φέτος:
«Εμείς είμαστε μια ομάδα που απαρτίζεται αποκλειστικά από καλαματιανούς αθλητές και έχουμε προωθήσει αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής, όποτε μπορούμε να πούμε ότι στερούμαστε εμπειρίας. Όπως είπα και πριν όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες, παίζουν ποιοτικό βόλεϊ και ο όμιλος είναι δύσκολος και γεμάτος εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτό μόνο καλό μπορεί να μας κάνει καθώς οι παραστάσεις που παίρνουν τα νέα παιδιά είναι από ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε».
Τέλος, απάντησε στο εάν διακρίνει πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε αγωνιστικό ή ψυχολογικό τομέα: «Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχουμε τα αθλητικά και ψυχικά χαρακτηριστικά να αντεπεξέλθουμε στην κατηγορία.
Αυτό που μας λείπει είναι η πίστη στις δυνατότητές μας και λίγη τύχη που θα μπορούσε να μας έχει δώσει περισσότερους βαθμούς έτσι ώστε να αισθανόμαστε καλύτερα βαθμολογικά.
Πάντα πίστευα, σε όλους τους τομείς της ζωής μου, ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει, όποτε το μόνο που μας μένει είναι να συνεχίσουμε δυναμικά και να κάνουμε ταμείο στο τέλος»

369 views
Top