Το “ευχαριστώ” του Κώστα Κοντόπουλου για το μίτινγκ στην μνήμη του πατέρα του

Ο Κώστας Κοντόπουλος, γιός του αείμνηστου Σπύρου Κοντόπουλου στη μνήμη του οποίου έγιναν για 3η συνεχή χρονιά οι κολυμβητικοί αγώνες από το Ν.Ο. Καλαμάτας, μέσω ανάρτησης στον πρoσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχαρίστησε όλους όσοι τιμούν κάθε χρόνο τέτοια ημέρα τη μνήμη του πατέρα του.

Ο αθλητής του Εθνικού ήταν φανερά συγκινημένος που για τρίτη συνεχή χρονιά τιμήθηκε η μνήμη του πατέρα του όχι μόνο οργανωτικά αλλά και αγωνιστικά, γεγονός που αποτυπώθηκε από το πλήθος αθλητών που έδωσαν το παρόν και βεβαίως την επιτυχία των αγώνων, συνολικά.

«Ευχαριστώ θερμά το Ν.Ο. Καλαμάτας για την τιμή που έκανε για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στην οικογένεια μου, διοργανώνοντας κολυμβητικούς αγώνες στη μνήμη του πατέρα μου Σπύρου Κοντόπουλου. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση (διοίκηση, χορηγούς, προπονητές, αθλητές).

Πάνω από όλα θέλω να συγχαρώ τους πρώτους μου προπονητές Στάθη Μπακολιά και Τάκη Λαγοπάτη, οι οποίοι καθημερινά καταβάλουν τα μέγιστα με σκοπό την ανάδειξη του υγρού στίβου στη Μεσσηνία.

Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα που ανήκω τώρα (Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.), που έδωσε το παρών στους αγώνες με την προαγωνιστική ομάδα», έγραψε μετά το πέρας των αγώνων, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

317 views
Top